niedziela, 26 sierpnia 2018

Asfaltna estrih na strehi

  Asfaltna estrih na strehi

Vgrajena hidroizolacija

Vrstni red dela

  1. Priprava fundacije
  2. Površino očistimo iz umazanije, prahu, cementnega mleka in drugih delcev, ki preprečujejo oprijem deponiranega materiala z osnovo, odstranite vse ostre in štrleče elemente - ostre robove in robove.
      Asfaltna estrih na strehi

    1. PODROČJE UPORABE

    1.1. Tehnološka kartica je zasnovana za strešno napravo iz rolne strešne kritine Filizol. Filizol je valjani material, ki sestoji iz steklenih vlaken ali poliesterske baze, prevlečene na obeh straneh s plastjo polimerno bitumenskega veziva, ki ga sestavljajo bitumen, modificiran s polimeri in polnili.
      Asfaltna estrih na strehi

    Za krepitev in dodatno hidroizolacijo strehe se izvajajo naslednja dela:

    • namestitev geotekstilne tkanine za zaščito ravne strehe pred mehanskimi poškodbami in vlago;
    • polaganje tlakovcev;
    • Izboljšanje prodnatih balast in pešpoti.
      Asfaltna estrih na strehi

    Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

    Naprava na dnu strehe pločevine iz valovite plošče vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
      Asfaltna estrih na strehi

    Namestitev strešne kravate (streha) TsSRStroy: dosledna kakovost in cenovna dostopnost

    Če izberete, kdo bo v St. Petersburgu zaupal strešno sponko, upoštevajte, da je njegova visokokakovostna naprava potrebna znanja o tehnologijah in izkušnjah pri njihovi uporabi. Z dodelitvijo te odgovornosti strokovnjakom TsSRStroy ste lahko prepričani, da:
      Asfaltna estrih na strehi

    Osnova pod rolo streho

    Podlage za rolne strehe so lahko lesene, izdelane iz monolitnih, betonskih ali armiranobetonskih plošč, montažnih armiranobetonskih talne plošče ali premazov ali v obliki cementnega peska, asfaltnega betona in drugih estrihov na neenakomerno armiranobetonsko podlago ali sloju izolacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty