czwartek, 30 sierpnia 2018

Kako prenesti hišo s video tiru

  Kako prenesti hišo s video tiru

Prednosti namestitve vinilne strani

Obloge s tesnilom z izolacijo so primerne za vse vrste stanovanjskih zgradb iz pena betona, gline in sendvič plošč. Majhna teža konstrukcije ne bo obremenila na temelju, zato se obloge uspešno uporabljajo pri starih hišah. Priljubljenost tiru je zaradi nizke cene, trajnosti, bogate izbire barv in tekstur ter enostavnosti in enostavnosti namestitve.
  Kako prenesti hišo s video tiru

Kako narediti okvir za pritrditev stranskih plošč

Če obvladujete proizvodnjo kovinskih obreshetki pod tiru z lastnimi rokami, potem lahko rečete, da ste dokončali 90% celotnega dela. Ampak to ne bo tako enostavno narediti - stranski okvir mora imeti večjo moč in vzdržati vseh vremenskih razmer. Bodimo dosledni, in začnimo, da je v redu.

Kateri tiru je bolj primeren za obrezovanje hiše?

Na to vprašanje ni nobenega dokončnega odgovora. Vinil ali kovinske plošče so praviloma glavni materiali za zaključek fasad, čeprav lahko uporabite tudi obloge iz naravnega kamna. Vendar pa je zaradi očitnih razlogov danes poceni materiali za dodelavo več povpraševanja.
  Kako prenesti hišo s video tiru

Montaža zabojev: funkcije

Stene je nemogoče pritrditi na golo steno hiše. Poskrbite, da boste namestili zaboj. Takoj se mora odločiti, ali bo hišna izolacija dodatno izvedena. Če ne, potem je na steno postavljen hidroizolacijski sloj, šele nato lahko namestite plašč.
  Kako prenesti hišo s video tiru

Domov dekoracijo s stransko stranjo z lastnimi rokami

Stranišče se nanaša na sodobne vrste končnih materialov, katerih proizvodnja uporablja najnaprednejšo tehnologijo. Ima visoko moč, lep izgled, relativno nizek strošek in že pri pridobivanju fasad v Evropi in Ameriki že pridobil priljubljenost.
  Kako prenesti hišo s video tiru

Kako zaščititi steno tiru hišo

Vinil stranski tlak je danes postal najbolj priljubljen material, ki se uporablja za pokrivanje zunanjih sten hiš in fasad javnih stavb. Vse več ljudi uporablja material za obdelavo vinil, ki obnovi fasado na zunanji strani svoje dame ali zamenja aluminij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty