poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Kovinsko slikarstvo

  Kovinsko slikarstvo

Kovinsko slikarstvo: značilnosti procesa

Nevarne in visoke konstrukcije bi morale izgledati estetsko prijetne in ne spominjati kupa rjavega kovine, zato je priporočljivo sistematično lakiranje kovinskih konstrukcij. Toda estetika ni najpomembnejša stvar, saj barvanje ščiti kovino pred uničujočimi vplivi okolja: vlago, direktno sončno svetlobo, visoke temperature, rje, soli, umazanija in prah. Pravilna izvedba barvnih jeklenih konstrukcij bo podaljšala njihovo življenjsko dobo in zagotavljala trajnost, trajnost in moč strukture.
  Kovinsko slikarstvo

Slikanje kovinskih konstrukcij in palic

V večini primerov se slikarstvo kovinskih konstrukcij, kovinskih palic v delavnici odvija v več fazah. Vse faze obdelave kovin je treba izvajati v strogem zaporedju. Samo v tem primeru lahko dobite kakovostni rezultat, ki bo navdušil lastnika več kot eno leto. Dela na lakiranju kovinskih konstrukcij so:
  Kovinsko slikarstvo

Cena za kovinsko slikarstvo

Stroški lakiranja požarnih izstrelkov, streh in drugih konstrukcij so odvisni od površine obdelane površine, vrste uporabljene barve in nekaterih drugih dejavnikov - cene, lokacije predmeta, kompleksnosti dela. Tako je cena slikanja na kovino na višini v Moskvi nekoliko višja od povprečja v Rusiji.
  Kovinsko slikarstvo

Kakšne načrte slikamo?

Vse barve: barve, cevi, mostovi, trgi, ograje, ograje, stebri, ojačitvene mreže, kovinski okvirji. Oblikujemo tudi stolpe za prenos moči, portalni žerjavi, drogovi, stolpi itd.

Čiščenje kovinskih konstrukcij iz rje in umazanije

Kot kaže praksa, najučinkovitejši način priprave kovinskih površin za barvanje je čiščenje peskalnih kovinskih konstrukcij. Sodobna oprema vam omogoča, da izberete abraziv in način obdelave tako, da v vsakem primeru dosežete največji možni učinek.
  Kovinsko slikarstvo

Kako barvati kovinske strukture v Čeljabinsku?

Da bi zaščitili strukturo, uporabljamo inovativne tehnologije za zaščito kovin pred rjo in korozijo. Proces vključuje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty