piątek, 31 sierpnia 2018

Kako skrbno odstraniti parket

  Kako skrbno odstraniti parket

Dostop do parketa v bližini vratnega polža

Na področju vrat, ki vodijo do hodnika, kjer se konča parket in kjer je prag mogoče nameščen, je treba ta prag odstraniti, da pridete do parketa:
  Kako skrbno odstraniti parket

Delna odstranitev parketa

Če morate samo delno odstraniti lesene matrice, jo prekrijete s kartonom in prekrivajte preostali del talnega obloga s filmom, tako da prah in ostanki ne pridejo na to. Objemite robove filma na tla z maskirnim trakom. Stare umre je treba zelo previdno odstraniti, da ne bi ujeli preostalega pokrova.

Kako odstraniti talne deske

Odstranitev parketa, kot vidite - postopek je precej trmast. Podno ploščo je razstavljeno osnovno. Takšen premaz na podlago umakne. Polaganje je izvedeno kot laminat - drug drugemu s pomočjo posebne ključavnice.
  Kako skrbno odstraniti parket

Priprava za razstavljanje parketa

Prvi korak je zbiranje vseh potrebnih orodij za delo. Po odstranitvi vseh kosov pohištva iz sobe. Po obodu prostora odstranite vse osnovne plošče. Če je parket delno odstranjen, potem dekorativnih elementov okoli oboda prostora ni potrebno odstraniti.

Potrebna orodja

Da bi razstavili podstavek in razstavili kos parket na podlagi mastike v domovih sedemdesetih, bo potrebna različna oprema. Skupina z bogatimi izkušnjami, registriranimi na spletni strani Yudu, bo prinesla orodja:
  Kako skrbno odstraniti parket

Priprava za odstranitev parketa

V tem primeru ni potreben zapleten pripravek. Dovolj je, da odstranite pohištvo in odvečne predmete iz prostora, očistite tla iz velikih ostankov in pripravite vrečke za odpadke ali škatle za odpadke. Neposredno za delo z več vrstami orodij. To je kladivo, dleto in žebelj. Druga faza priprave je oblačilo mojstrov: lahko delajo v uniformi ali redni obleki. Če odstranitev parketa poteka neodvisno, je treba paziti, da imajo stare stvari. No, če bo oblačila zaščitila pred usedlinskim prahom, kar bo veliko. Prav tako morate zaščititi dihalne poti: za to lahko uporabite običajno medicinsko masko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty