niedziela, 26 sierpnia 2018

Osvetljena hiša zunaj

Arhitekturna razsvetljava hišnih fasad

Arhitekturna razsvetljava fasad hiš je celotna umetnost. Tudi najpreprostejša hiša, vendar pravilno označena in poudarjena pravilno, lahko postane umetniško delo, postane edinstvena na svoj način.
  Osvetljena hiša zunaj

Poplavna svetilka za hišo ↑

Zdaj se obrnemo na praktično praktična vprašanja, kako natančno lahko izvajate razsvetljavo fasade hiše, tako da se lahko spoprime s praktičnimi in estetskimi funkcijami. Najprej je treba reči, da oblikovalci uporabljajo različne trike, da bi stavba ustvarila poseben učinek.
  Osvetljena hiša zunaj

Značilnosti osvetlitve fasade zasebne hiše

Glavni namen osvetlitve fasade v zasebni hiši ni dekorativni, ampak ustvarja pogoje za varno gibanje okoli dvorišča. Treba je upoštevati, da mora biti koča in parcela ena celota, osvetlitev stavbe pa mora biti v skladu s splošno razsvetljavo pokrajine.
  Osvetljena hiša zunaj

Elegantne medenine svetilke

Za osvetlitev fasad državnih hiš je zelo pomembno, da svetilke in reflektorji ne pokvari fasade hiše. Uporabljamo kompaktne ameriške nizkonapetostne reflektorje. Oni so nevidni in dobro gredo s kovanjemi.
  Osvetljena hiša zunaj

Izbira pravilnih naprav

Za varno in trajno razsvetljavo na zasebnem dvorišču z lastnimi rokami morate posvetiti posebno pozornost žarnicam. Prvič, morajo biti na prostem - odporni na prah in vodo. Drugič, morajo biti gospodarni - porabiti čim manj elektrike in hkrati zagotoviti dobro pokritost območja ladjedelnice. Priporočamo, da izberete reflektorje z LED svetilkami, ki so večkrat varčnejši od drugih svetlobnih virov. Dobra rešitev bi bila uporaba senzorjev gibanja in fotocelice. Prav tako lahko ločeno kupite ustrezno luč in priključite stikalo za vzvratno vožnjo.

Označevanje fasad hiše

S pomočjo umetniške razsvetljave poudarjamo arhitekturne značilnosti hiše, pomanjkljivosti so skrite in poudarjene moči. Ta vrsta doma razsvetljava vam omogoča, da učinkovito okrasite hišo v temi z uporabo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty