środa, 29 sierpnia 2018

Obnova hiše poskrbi sami

  Obnova hiše poskrbi sami

Zasnova hiše: nasveti in fotografije

1. Priprava barvne sheme: uporabite 3-4 osnovne odtenke

Ko oblikujete zasebno hišo z lastnimi rokami, morate upoštevati, kako vplivajo različni toni in odtenki. Barva ustvarja razpoloženje znotraj nas, lahko navdihuje ali pnevmatik, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. Poglej svojo zbirko fotografij notranjosti zasebne hiše - katere barve so najbolj opazne tukaj?

Rubrika: "Do-it-yourself gradnja, hiša in parcela"

Vprašanja samostojne gradnje in dela na deželi. Od ustanovitve in ogrevanja zasebne hiše do gradnje paviljonov in rastlinjakov v državi.
  Obnova hiše poskrbi sami

Popravite tla v zasebni hiši, ročno izdelani

Vsako popravilo se mora začeti s popravilom talnih oblog (če je to potrebno) in popravljanje zasebne hiše z lastnimi rokami ni nobena izjema. Za pokrivanje tal v državi hiše ne ustrezajo materiali, ki so izpostavljeni vlagi (na primer, laminat). Praktična rešitev bi bila linolej: prednosti takšnega materiala vključujejo relativno poceni. Poleg tega je linolej zelo preprost za polaganje in enostaven za pranje.
  Obnova hiše poskrbi sami

Električna dela

Izvajati električno delo v deželi z lastnimi rokami, pravilno izbiro ožičenja, električno opremo, priporočila za namestitev in skladnost z varnostnimi ukrepi.
  Obnova hiše poskrbi sami

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.
  Obnova hiše poskrbi sami

Gospodarska kočo notranjost: udobno in poceni

Ni vedno mogoče kupiti dragega pohištva in gradbenega materiala za hišo, še posebej, če morate prenoviti in jo potrebovati vse naenkrat. Pokazali bomo ideje za notranjost hiš v ekonomskem razredu, ki bodo pripomogli k ustvarjanju prijetnega in lepega oblikovanja brez visokih stroškov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty