czwartek, 30 sierpnia 2018

Cena zgornje meje cca

  Cena zgornje meje cca

Profesionalna polnila za mavčne plošče iz mavca

Površine iz mavčnih plošč se začnejo takoj po namestitvi pločevine na strop, potem ko temeljito izdelamo temeljni premaz. Kakšen primer je potreben za:

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.

Ocenjena popravila in končna obdelava

Po zbiranju seznama (ocene) dela, potrebnega za dokončanje in popravilo, tabela prikazuje obseg in ustrezne stopnje za vrste dela. Množimo količino po ceni, dobimo stroške za vsak posamezni položaj popravil. Na koncu ocene se dodajo in dodajo se dodatni stroški, ki jih ne upoštevajo stopnje za delo v sobi, na primer za dostavo in dvigovanje materialov (odvisno od lokacije in števila nadstropij, prisotnosti dvigala itd.) Dobljeni znesek se imenuje cena popravil na ključ.

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Cena zgornje meje cca

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).

Stenski nivelacijski kiti

Težave kiti se pogosto uporabljajo pri konstrukcijah in popravilih, da se odstranijo površinske nepravilnosti s padcem do 15 mm. Material bo omogočil nivelizirati osnove in doseči estetsko privlačnost, jih pripraviti na poznejše tapete ali slikanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty