czwartek, 30 sierpnia 2018

Tehnologija betoniranja

  Tehnologija betoniranja

Kako pravilno opravljati delo

Izvedba takega postopka kot poliranje betonskega dna z lastnimi rokami je namenjena izravnavi in ​​čiščenju površine betonskega tlaka ter odstranitvi zgornjega sloja z največjo škodo, razpokami, čipi in umazanijo.
  Tehnologija betoniranja

Katera orodja so potrebna

Za izvedbo tega postopka boste potrebovali posebno opremo za brušenje betonskega dna. To vključuje posebne stroje, segmente na stroju želenega tipa. Mozaična posebna vozila so industrijska in gospodinjska. Razlikujejo se po masnih in dimenzijskih karakteristikah ter številu diamantnih koles (segmentov).
  Tehnologija betoniranja

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Tehnologija betoniranja

Prednosti betonskega poda ↑

Univerzalna betonska tla so razporejena v prostorih z drugačno površino. Uporabljajo se za postavitev nadstropij, v bližini kleti, v nizki gradnji. Betonska tla so najboljša možnost za komercialne prostore z aktivno udeležbo in za področja, kjer se premika intenzivna oprema. Zemeljski trpežni beton:
  Tehnologija betoniranja

Faza 6. Zapečati velike pore in votline v betonu

Na površini betona vedno obstaja določeno število votlin, pore in drugih manjših napak. Odvisno od kakovosti betona, je lahko več ali manj, vendar so vedno prisotni. Da bi dobili kakovostno polirano površino, jih je treba odpraviti, t.j. se ukvarjati s tako imenovanimi "obdelavami por" betonske površine.
  Tehnologija betoniranja

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty