środa, 29 sierpnia 2018

Popravljanje zaporedja stanovanj

Splošna pravila in postopek za izvedbo popravil v stanovanju

Zaporedje dela pri popravilu stanovanja je treba določiti pred začetkom vseh aktivnosti. Vsako popravilo, še posebej pomembno, se mora začeti s podrobnim načrtom, ki vključuje:

Kaj se začne popravilo v stanovanju

Dogaja se, da se popravilo za lastnike začne z nakupom vseh potrebnih materialov po njihovem mnenju, in to je njihova glavna napaka. Popravilo je pomembno za začetek s strokovnim posvetovanjem in proračunom. Povabite ravnatelja domov in o njem razpravljajte o vseh vidikih prihodnjega popravila. Povejte nam, kako si predstavljate prihodnjo notranjost spalnice, kopalnico in kuhinjo, hodnik.
  Popravljanje zaporedja stanovanj

Remont apartmaja: faze dela

Prešli ste skozi vse faze in ste pripravljeni na začetek prenove stanovanja, vendar ne veste, kje začeti? Poskušal bom navesti približno zaporedje dela.

Zaporedje popravil v novi stavbi

Čudno, kot se zdi, takšna fraza, človek, ki je našel gradnjo sovjetske dobe, ne bo presenetil ene jote. Da, in sodobna gradnja pogosto postavlja novo nalogo za novega lastnika - popraviti samo tisto, kar je bilo zgrajeno.
  Popravljanje zaporedja stanovanj

Namestitev oken in vrat

Popravilo starega stanovanja zahteva namestitev novih vratnih in okenskih konstrukcij. V novi stavbi jih namestijo gradbeniki, vendar najemniki pogosto spreminjajo vrata glede na njihove želje. Če delovni načrt vključuje zasteklitev balkona, se izvede pred namestitvijo notranjega okna.
  Popravljanje zaporedja stanovanj

Zaporedje prenove stanovanja

Remont apartmaja, kozmetike in popravila novega stanovanja se mora začeti z jasnim načrtovanjem. Ampak, poleg tega morate razmišljati o tem, za katero inženirsko opremo je potrebna zamenjava ali obnova, katere dele je treba obdržati in kaj je treba porušiti. Za vse pomanjkljivosti bomo morali opraviti revizijo vseh površin. V nasprotju s popravilom novih stavb se kapitalska popravila začnejo z umazanim delom odstraniti neučinkovite sisteme, stare premaze in nepotrebne stene. In nato nadaljujte po že opisanem načrtu. Posledično lahko zaporedje prenove stanovanj v primeru kapitalskega pristopa pripelje do naslednjega načrta:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty