czwartek, 30 sierpnia 2018

Video instalacija Ventfasada

  Video instalacija Ventfasada

Materiali za fasadne obloge

Montaža kovinskih kaset

Montaža kovinskih kaset se izvede neposredno pri montaži kaset - lahko so kasete z ali brez ključavnice. Namestitev prihaja iz začetnih trakov, ki so pritrjeni na vodoravni ravni z zakovicami ali samozapornimi vijaki. Tehnologija vgradnje prezračevalnih fasad se izvaja od leve proti desni in od spodaj navzgor.
  Video instalacija Ventfasada

Navodila za montažo ventiliranih fasad

Montaža fasad vgrajenega tipa se izvaja v skladu s specifičnim zaporedjem ukrepov. Potrebovali boste naslednjo dodatno opremo:
  Video instalacija Ventfasada

Prezračene fasade: kaj je to?

Značilnost tega sistema fasadne zaključne obdelave hiš je odstraniti odvečno vlago z zunanje površine stene, da bi zaščitili strukturo pred uničenjem. Z drugimi besedami, pritrditev poteka tako, da ostane majhna zračna reža med slojem izolacije in notranjo površino obrnjenega materiala.
  Video instalacija Ventfasada

Naprava prezračuje fasado iz porcelana

Strukturno je okvir, nameščen na stenah, s pritrdilnimi elementi v celicah, napolnjenih s ploščami iz porcelanskega kamna. Imenuje se prezračevanje, ker med notranjo površino plošč in zunanjo površino podnožja stene vedno obstaja majhna reža ali zračna plast, ki je ravno tako, da zrak "hodi" v režo in preprečuje kondenzacijo.
  Video instalacija Ventfasada

Tehnologija nameščanja prezračevane fasade

Po pripravi sten je potrebno narediti oznake, na katerih bodo nameščeni oklepaji in letev. Za to lahko uporabite posebne svetilke. Po pritrditvi nosilcev je potrebno sidro, ki je odporno proti koroziji.
  Video instalacija Ventfasada

Prezračene fasade - montažna tehnologija

Pediment - edinstven fasadni sistem z odlično izvedbo.
  • Omogoča vam, da stavbam daste sodoben, eleganten videz in jih istočasno ščiti pred agresivnimi učinki, onesnaženjem in vlago.
  • Zagotavlja udobje, povečuje izolacijske lastnosti zgradb.
  • Omogoča prihranek denarja, saj so stroški namestitve takšnega sistema nizki in življenjska doba je več desetletij.
To so zelo pomembne, vendar ne edine prednosti gobi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty