piątek, 31 sierpnia 2018

Montaža pritrdilnih elementov

  Montaža pritrdilnih elementov

Armstrong stropna razsvetljava

Svetilke 600x600 so praviloma pritrjene na nosilne tirnice in priključene, preden so nameščene stropne ploščice, kar poenostavlja postopek namestitve. Vendar pa obstajajo primeri, ko je treba namestiti in priklopiti svetilko v že v celoti nameščenem stropu, na primer pri zamenjavi svetilk s fluorescentnimi LED svetilkami.

Malo o spot osvetlitvi

Oblikovanje, reflektorji, ki so okrepljeni na spuščeni strop, imajo le 30 stopinj osvetljevalnega sektorja. Toda zaradi svoje kompaktnosti se lahko tesno pritrdijo čez strop. Da bi zagotovili pravilno osvetlitev, razdalja med vrsticami ne sme preseči 1 metra, razdalja od svetilke od zunaj do vrstice ne sme presegati 60 cm. Številke so za sobe z višino stropa 2,5 metra. Zahteva, da se presečišče stožcev osvetlitve z vsakega mesta nahaja na višini, ki presega večino predmetov v prostoru.
  Montaža pritrdilnih elementov

Katero svetilko je bolje uporabiti v kopalnici ↑

Žarnice z žarilno nitko se postopoma spuščajo v zgodovino. Razlog ni le v njihovi visoki porabi energije: med obratovanjem postanejo zelo vroče, kar je nevarno za plastiko. Vročina je rumena in ogenj je možen. Ne v njihovo korist in velikosti, zaradi česar je treba spustiti zaboj visečega stropa.
  Montaža pritrdilnih elementov

Namestitev stikala

Eno od osnovnih pravil pri vgradnji katerekoli vrste stikala, osvetlitve ali samodejnega - vedno je nameščeno na fazno žico. Zdi se, kakšna je razlika - navsezadnje, če namestite stikalo na nevtralni vodnik, bo vezje še vedno odprto in svetloba bo ugasnila.

Vgradnja vgrajene svetilke v strop (napetost, mavčna plošča)

Vgradnja vgradnih svetilk se ne izvaja v betonskem toku. To je posledica nezmožnosti, da jo popravite v strop betona - izdelek pade ven.
  Montaža pritrdilnih elementov

Kakšno orodje boste potrebovali

Vsa potrebna orodja so ponavadi na voljo v shrambi. Če nekateri elementi s seznama niso na voljo, so manjkajoča orodja preprosta za nakup ali začasno izposojanje od prijateljev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty