sobota, 1 września 2018

Mavčna plošča strop zaključek

  Mavčna plošča strop zaključek

Izbor materialov za površinsko izravnavo

Letalo je treba poravnati. Najprej bo skril vse obstoječe šive in druge spoje listov ali delov premaza. Drugič, takšno poravnavo je preprosto potrebno, če je namenjeno barvi površin ali dokončanje s tankimi sortami dekorativnih ometov.
  Mavčna plošča strop zaključek

Izbira kita za drywall

V trgovinah gradbeni materiali zadosten izbor suhih gradbenih mešanic. So tako veliko, da kakšne vrste kiti kiti drywall, ne takoj ugotoviti. Nekateri materiali so namenjeni za zaključek stropov in sten, drugi - razpoke in žetone. Drugi se uporabljajo izključno za dekorativne namene.
  Mavčna plošča strop zaključek

Kiti svoje roke

Mislili smo in se odločili, da bomo v tem delu članka imeli kiti za zgornjo mejo betona - ne preveč težko, vendar ne preprosto, kot na drywallu. Na splošno je naloga srednje zahtevnosti.
  Mavčna plošča strop zaključek

Kakšen je primer in kdaj je to potrebno?

Preden greste direktno v kiti, mnogi priporočajo osnovo za suhi zid. Razlog za to je vedno razprava: ali sploh potrebujem primer? Nekdo pravi, da se brez nje barva ne bo držala na stropu, nekdo, da bo kasneje kasneje pozneje ne bo mogoče prilepiti ozadja. Kljub temu pa se na splošno vsi strinjajo, da osnovni premaz še nikomur ne škodi, kar pomeni, da je bolje, da to delo porabimo malo časa, kot pa, da žal ne storimo.
  Mavčna plošča strop zaključek

Nekaj ​​uporabnih nasvetov

Visokokakovostne ozadje nalepk na stropu mavčne plošče zahteva poznavanje nekaterih odtenkov. Kako lepiti ozadje na stropu strokovnjakov drywall vedo, zato bi morali poslušati njihov nasvet.
  Mavčna plošča strop zaključek

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in poskušati izmeriti čim več.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty