poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Strešni gradbeni video

  Strešni gradbeni video

Načela gradnje strešne konstrukcije

Do-it-yourself gradnja strehe ponavadi vključuje izvajanje sorazmerno preprostih projektov: enostopenjske strehe, dvostopenjske preproste in zdrobljene. Zapletenost gradnje hipped roof strehe ali polupolmovyh strehe (danščina, nizozemščina) v prvi vrsti je treba narediti zapletene izračune in najbolj natančno označevanje. Poleg tega je treba vgradnjo diagonalnih špirovcev krovne strehe izvajati brezhibno, ker v nasprotnem primeru strešna konstrukcija ne more vzdržiti obratovalnih obremenitev. Izjemno profesionalen pristop zahteva izracun in namestitev vec streh, streh s kompleksnimi arhitekturnimi oblikami.
  Strešni gradbeni video

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.

Namestitev podlage in podloge

Za zaščito strehe pred škodljivimi učinki kondenzata na letev, morate postaviti podlogo. Njena namestitev se izvaja le na robovih, kjer obstaja velika verjetnost infiltracije vode: na notranjih dolinah, v bližini cevi, do grebena.
  Strešni gradbeni video

Kako strešni material pokriva streho garaže

Pri izbiri materiala za razporeditev strešnega poda garaže upoštevajo obliko, naklon in pričakovano življenjsko dobo strehe, podnebne razmere in finančni vidik.

Namestitev sistema strešnih streh

Ko je zasnovana strešna kapica, lahko nadaljujete z montažo. Proces je razdeljen na stopnje in opis vsakega od njih. Poiščite nekakšna navodila po korakih, ki vsebujejo dodatne informacije o vsaki stopnji.

DIY rafter strešni sistem

Najpomembnejši del priprave je izbira dizajna vratnih streh. Moč okvirja določa ne le odpornost na težo snega in tlaka vetra, temveč vpliva tudi na obstojnost strešnih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty