piątek, 31 sierpnia 2018

Cena z nizko plimovanjem

  Cena z nizko plimovanjem

Proizvodnja Ebb Metall777

Lastna proizvodna osnova vam omogoča, da izdelujete in prodajajo okna in strehe po naročilu, tudi iz nestandardnega jekla, so prilagodljivi. Naročilo lahko kadar koli zapustite, čim hitreje ga bomo izvesti, ne glede na zapletenost konfiguracije in barvne sheme.
  Cena z nizko plimovanjem

Nov zvok okna. Psihološko udobje

Namestite plastične police na okna. Zdaj med dežjem ni treba poslušati žalostnega kovinskega zvokov kapljic, ker plastika popolnoma zamaši zvok! Po depresiji in hrepenenju v deževnem vremenu občutite psihološko udobje z novim odtenkom PVC-ja.
  Cena z nizko plimovanjem

Kaj nastavite okno za ebb

Kakšna je namestitev slabe plime na plastičnih oknih? Podaljšati življenjsko dobo novih oken. Vlažnost v obliki dežja ali snega po padcu na okno poteka navzdol naravnost v slabo plimovanje, od tam bi morala iti na tla in ne ostane zamegliti površine okenske police. Površina oboda je nagnjena, da bi ohranili stene stavbe.
  Cena z nizko plimovanjem

Upogibanje ulitkov za okna na avtomatizirani visokotehnološki opremi s tremi segmentnimi žarki omogoča izdelavo tridimenzionalnih delov visoke geometrije - preprost in polmer (2 v enem)

  Cena z nizko plimovanjem

Ebb za okna, balkone in lože

Pnevmatike za plimovanje so nameščene od zunaj oken in so namenjene za skladanje vode med dežjem, kot tudi za zaščito pene za vgradnjo na območju profila okenske police. Pomembno je, da izberete pravo debelino obrobe, ker če je zelo kratka voda lahko teče pod drobljenjem, in če je zelo široka, se v močnem dežju ne more izogniti.
  Cena z nizko plimovanjem

Kakšen je namen namestitve ebbs na plastična okna?

Nizka plima je nepogrešljiv sestavni del strukture, ki napolni okensko odprtino: namestitev odtokov na plastična okna ščiti prostor, kjer se okno in stena stavbe združita z vlago, vetrom in zmrzaljo. Ta profil je vključen tudi v postopek parne pregrade, zato je tesno povezan z energetsko učinkovitimi značilnostmi objekta. Mimogrede, tudi od njega je odvisno, kako dolgo bo celotna konstrukcija oken služila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty