piątek, 31 sierpnia 2018

Barve stropne cene Moskva

  Barve stropne cene Moskva

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.

Izbira vodne barve za strop

Ker je najpomembnejša in najpomembnejša komponenta barve na vodni osnovi voda, je končni material sam po sebi popolnoma neškodljiv za zdravje ljudi in barvanje stropa z vodno barvo je popolnoma okolju prijazen proces. Poleg tega vodna emulzija nima grdega toksičnega vonja in se nanese na katero koli površino brez težav.
  Barve stropne cene Moskva
  Barve stropne cene Moskva

Faze slikarstva

Slikanje se začne s pripravo delovnega mesta in orodij, pregled površin stropa zaradi prisotnosti razpok, rje, plesni. Če ima površina stropa močne nepravilnosti in napake, je visokokakovostno slikanje nemogoče. Zato se odstranijo in odstranijo stari materiali za končno obdelavo, razpoke pa so zatesnjene z gnetenjem, polnjenjem in mletjem.

Zahteve za delo mojstrov

Najpogostejši problem pri barvanju stropa z barvo na osnovi vode je videz žarkov in črt, ki postanejo očitni šele po tem, ko se material posuši. Glavni razlog za njihov videz je osvetlitev. Zato je pred opravljanjem dela nujno opraviti predhodno oceno dneva in umetno razsvetljavo prostora ali druge prostore. Le izkušen mojster lahko to naredi tako, da kadar koli dneva barva na stropu ne povzroča negativnih učinkov. Za to je posebna pozornost namenjena dejavnikom, kot so:
  Barve stropne cene Moskva

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty