wtorek, 28 sierpnia 2018

Zidarski omet

  Zidarski omet

Tehnološke odtenki.

Ometanje zidov na zidove v skladu z SNIP je treba izvajati pri vlažnosti, ki ne presega 70%. Ali trdite, da je omet, kadar je prepreden? Ne najemaj teh psevdo-dekoraterjev! Upoštevajte tudi temperaturo: dovoljeno območje je od +5 do +30 stopinj. Gostujoči delavci so pripravili "pravilo", v skladu s katerim je vroče bolje. Ja, raztopina se suši hitreje v toploti, in to je bolje samo za delavce, ne pa tudi za kupca. Na površini se pojavijo razpoke in ne bo sledi lepote.
  Zidarski omet

Kateri materiali se uporabljajo za ometanje opečnih zidov?

Če pred mojstrom ni bilo veliko izbire, zdaj proizvajalci ponujajo veliko različnih suhih in pripravljenih mešanic, namenjenih za ta dela. Odvisno od vrste veziva, na osnovi katerega so izdelani, se mavčni in cementni ometi razlikujejo.
  Zidarski omet

Profesionalni omet silikatnih opečnih zidov

Silikatna opeka je najcenejša vrsta materiala za polaganje zidov. Zanj je značilna trajnost, dobra zvočna izolacija in odpornost na različne vrste plesni in plesni. Ometanje takšnih sten je potrebno po temeljiti pripravi površin. Naši mojstri poznajo tehnologijo silikatnega stenskega ometa, tako da se z njimi spopadajo na ustrezni ravni.
  Zidarski omet

Pripravljalna dela

Prva stvar je, da temeljito očistite steno nepotrebnih predmetov, to je prahu, na primer. Prav tako je potrebno odstraniti vse oljne površine od sten.
  Zidarski omet

Značilnosti proizvodnje in lastnosti opek različnih vrst.

Keramične opeke so izdelane iz visokokakovostne gline brez nečistot sulfatov in laporja, nato pa se pečemo v peči pri temperaturi 10 000 C. Pesek in apno so vključeni v sestavo silikatnih opek, količina kalcijevega oksida pa ne sme presegati dovoljenih meja. Postopek žganja se zgodi ne le pri visoki temperaturi in visokem tlaku. Za to vrsto opeke je značilna dobra zvočna izolacija in nizka toplotna prevodnost, zato se široko uporablja za gradnjo sten in predelnih sten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty