poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Profilirano betonsko ogrodje

  Profilirano betonsko ogrodje

Kakovost potrošnikov končane zgradbe

Profilirano armirani betonski okvir omogoča prožnost arhitekturnih rešitev. Hkrati s povečanjem nagiba stolpov in zmanjšanjem debeline sten se pojavi dodatno učinkovito področje. Zunanje mere stavbe ostajajo nespremenjene.
  Profilirano betonsko ogrodje

Formula koristen model

1. Vnaprej izdelani armiranobetonski okvir, vključno s prefabriranimi armiranimi betonskimi stebri s konzolami, ki nosijo prečke T-profila s spodrezi na koncih, za podporo na konzoli stebrov, talne obloge votlo-jezerskih plošč, označeno s tem, da ima montažni stolpec vgrajene dele na dveh stranskih ploskvah na tleh in nosilni vijak T-profila (kasnejših vijakov), katerih police so nameščene spodaj, in podnožje na vrhu ima vgrajene dele na stranskih robovih obrezovanja in pri namestitvi sornika na konzolo vgrajenega stolpa dvigala prečke in vložki Montažni betonski steber na isti ravni in v isti ravnini.
  Profilirano betonsko ogrodje

Monolitna okvirna hiša - kako zgraditi

Najpogostejša tehnologija na svetu v gradbeništvu temelji na uporabi okvirnih monolitnih strukturnih elementov pri gradnji nizkogradnje. Danes ta metoda postaja vedno bolj priljubljena v mestni in primestni stanovanjski gradnji, čeprav je bila nedavno prednostna naloga pri gradnji komercialnih in poslovnih objektov. Monolitna okvirna hiša je sestavljena iz armiranobetonskih stebrov in drugih funkcionalnih področij, ki so napolnjena z betonom, v takem tandemu ustvarja nosilnost celotne konstrukcije.
  Profilirano betonsko ogrodje

Strukturni elementi okvira visokih industrijskih in civilnih stavb

Visoke industrijske zgradbe so praviloma zgrajene iz predizdelanega armiranega betona. Dimenzijske sheme tipičnih stavb s standardiziranimi strukturami so prikazane na spodnjem diagramu:
  Profilirano betonsko ogrodje

Sestava in prednosti armiranega betona

Optimalna kombinacija komponent, kot so armiranje in beton z večjo trdnostjo, je omogočila, da ta material zasluži naziv ene od glavnih konstruktivnih rešitev modernosti.
  Profilirano betonsko ogrodje

2. Tehnične zahteve

2.1. Temeljne osnove je treba izdelati v skladu z zahtevami tega standarda in tehnološke dokumentacije, ki je odobrena na predpisan način, za delovne načrte serij 1.020-1 / 83 in 1.020.1-2c.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty