poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Papirnata stenska knjiga

  Papirnata stenska knjiga

Vsebina:

  1. Master razred: "Origami na steni piramid"
  2. Master razred: "sestavni del zloženega papirja"
  3. Primeri origami na steni papirja

Master razred: "Origami na steni piramid"

  Papirnata stenska knjiga

Metulji v oblikovanju sob

Njihove silhuete in slike se pogosto uporabljajo v notranjosti. Še več, kljub dejstvu, da se na stenah najpogosteje uporabljajo takšne risbe ali fotografije, jih je mogoče videti tudi na mestih, kot so pohištvo in razsvetljava, dekorativni deli, ogledala, štrleči deli stropov iz mavca itd. Mnogi narodi, zlasti vzhodni, verjamejo, da so papirni metulji ali samo risbe simbol lepote in dobrega počutja. Ni za nič, takšne dekoracije so ena od sestavnih delov v notranjosti, izdelana po pravilih Feng Shui in v vzhodnem etničnem slogu na splošno.

Kaj je dekoracija metulja?

Ta vrsta dekor je aplikacija ali, natančneje, plošča iz metuljev, izdelana iz različnih listnih materialov in pritrjena v elegantnih aplikacijah na vseh stenah ali na katerikoli. Na stenah je mogoče na različne načine izdelati in popraviti metulje na stenah in kako to storiti, končni rezultat in učinek, ki ga bo ustvaril ta okras, bodo odvisni od njega.

Kako okrasite steno z lastnimi rokami: izvirne ideje s fotografijami

Če vam je dolgčas z notranjim dizajnom, in ni želje ali priložnosti za popolno popravilo, potem poskušajte narediti stenski dekor z lastnimi rokami. Spodaj bo Dekorin pokazal, kako lahko naredite svoje roke, da okrasite steno, da ustvarite udobje in novo razpoloženje.
  Papirnata stenska knjiga

DIY dekoracijo doma

Obstaja veliko preprostih in enostavnih umetniških idej za samorezičevalne stene. Če želite začeti večino od njih, je obisk pisarne dovolj. In to je najtežji primer! Iz barvnega papirja, s pomočjo svinčnikov, akvarelov in trakov na zelo skromnem ozadju, lahko uresničite elegantne ideje.
  Papirnata stenska knjiga

Papirnati cvetovi

Ročno rožo lahko postavite v preprosto ali domače vaze. In to ni mogoče samo v vazi, ampak tudi neposredno na steni. Papirnati cvetovi so lahki, zato so primerni za dekoriranje prostora. Glavna stvar v teh barvah ni naturalizem, temveč nasprotno, bajenost in izvirnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty