wtorek, 24 kwietnia 2018

Vožnja pilota

  Vožnja pilota

SNiP 2.02.03-85 "PILED FOUNDATIONS"

Ta dokument ima 13 oddelkov in 4 priloge, katerih splošna vsebina so vse potrebne regulativne in referenčne informacije, potrebne za oblikovanje različnih vrst temeljev.
  Vožnja pilota

4. IZRAČUN PREVERJANJA PILESOV

PILED RACK

4.1. Nosilnost Fd kN (t c), gonilna kola, nabiralna lupina, nabojna in vrtalna kolesa, podprta na skalnatih tleh, in vozni kolut, ki se naslanja na nizko stisljivo zemljo (glej opombo k 2.2), je treba določiti s formulo
  Vožnja pilota

Dinamično vožnjo pilotov

Tudi v antiki so bili v konstrukciji uporabljeni leseni piloti na šibkih, premičnih tleh. V Rusiji so bili običajno izdelani iz borovcev in, če je mogoče, iz macesnih, ki so bili pod mokrimi pogoji daljši od drugih lesenih materialov.
  Vožnja pilota

Pile delo - pregled cene

Stroški vožnje s piloti so sestavljeni iz številnih dejavnikov - velikosti pilotov, vrste opreme, kakovosti opravljenega dela in tako naprej. Enota nabavne vrednosti je tlačni meter, potopljen v tla, ki je odvisen od parametrov njenega preseka. Celotna količina ocen za proizvodnjo pilotov vključuje stroške analize tal in transport opreme, nakupa kupov, možnih (na zahtevo kupca) stroškov njihovega testiranja.
  Vožnja pilota

Testiranje dinamičnega pilota

Delo, povezano z gradnjo temeljev pilotov, ni popolno brez preskusa obstoječih pilotov. Poleg statičnega preskušanja pilotov so testirani tudi dinamični tovorni količki. Kot ponori kupa se povečuje odpornost tal na penetracijo pilotov. Zunaj se to kaže v dejstvu, da se s prodiranjem konice v tla zmanjša velikost njegovega potopitve iz enega kladivnega udara, kar pomeni, Dinamični preskusi pilotov temeljijo na razmerju med energijo udarca kladiva pri vožnji kupa v tla in nosilnostjo kupa.
  Vožnja pilota

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty