wtorek, 24 kwietnia 2018

Zaključna kopalna plošča

  Zaključna kopalna plošča

Kaj je boljša podloga: upoštevajte les

Kot veste, je les razdeljen na iglavce in listavce. In čeprav so iglavci cenejši, je bolje kupiti stensko ploščo iz lipe ali aspen. Parna soba mora biti oplaščena z listavnimi vrstami, saj ne oddajajo velikih količin smolnih snovi, ki postanejo rakotvorne, ko se segrejejo, ostale sobe kopeli pa so lahko obrobljene z iglastimi vrstami.
  Zaključna kopalna plošča

Kako obložiti kopalni plašč poceni in prihraniti ob zaključku

Nekaj ​​ljudi želi izgubiti denar. Preudaren lastnik bo predhodno izračunal, kakšni bodo stroški dokončanja kopalne površine s klopi, ocenili, pretehtali prednosti in slabosti alternativnih možnosti. In šele po tem bo dokončna odločitev.
  Zaključna kopalna plošča

V kakšnih okoliščinah so trim parne sobe

Kot veste, v parni sobi je najvišja temperatura v zgornjem delu. Bliže stropu je višja temperatura pare. Z ustrezno razporeditvijo prezračevanja se dovod svežega zraka v parno sobo od zunaj pojavi od spodaj, ki se, navzgor, segreje do želene temperature naraščanja. Ogrevana para, ki kroži skozi parno sobo, se spusti. Na poti, odneha svojo toploto in, ko je dosegel najnižjo raven, ima najnižjo temperaturo.
  Zaključna kopalna plošča

Po zaključku glavne namestitve stenske obloge lahko nadaljujete s končnim delom.

  1. Pritrditev podstavkov, vogalov in oblog na stenah prostora. Podnožja in plošče so združene pod kotom 45 stopinj.
  2. Pred namestitvijo obarvajte stene, če tega še niste storili.
  3. Pokrivamo strop in stene z dvojnim slojem laka.
  Zaključna kopalna plošča

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: za različne prostore kopeli je treba izbrati različne vrste. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Zaključna kopalna plošča

Tehnologija zaključna kopalna plošča

Kot smo rekli, tehnologija končne kopalniške plošče ni nič zapletena. Vse, kar je potrebno, je pripraviti stene za pokrivanje, napolniti okvir, izolirati stene in sešiti s clapboard. Podrobno preučite vsako stopnjo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty