sobota, 28 kwietnia 2018

Zunanji zaključek hiše z dekorativnim ometom

  Zunanji zaključek hiše z dekorativnim ometom

Zunanji omet domov z lastnimi rokami.

Ko se odločite za primernost ometov in izbiro ustrezne sestave, nadaljujte z delom. Na začetku je fasada vredno raziskati, ugotoviti število in globino poškodb na površini, prisotnost razpok, pobočij.
  Zunanji zaključek hiše z dekorativnim ometom

Kako ometati zunanje stene s svojimi rokami?

Zelo pogosto, ko se gradi koča, je končna faza gradnje gradbenih ometov zunanjih sten. Za to je veliko razlogov, vendar le dve glavni.
  Zunanji zaključek hiše z dekorativnim ometom

Kako uporabiti dekorativni omet lupine

Pred nanašanjem ometnega mulja je treba površino pripraviti, gladko, brez kapljic, odstraniti odvečne malte iz spojev in jih lepiti z ometno mrežo. Ena od najpreprostejših in najbolj zahtevanih aplikacijskih tehnologij je dež (vertikalne črte), struktura se navpično nanaša naenkrat, neobdelana raztopina, trakovi, v nasprotnem primeru bodo sklepi vidni.

Vrste oblog po vrsti veziva

Izbira fasadnega dekorativnega ometa je odvisna od številnih parametrov, začenši s cenovno politiko proizvajalca in konča z estetskim učinkom, ki ga dobimo kot rezultat njegove uporabe.
  Zunanji zaključek hiše z dekorativnim ometom

Značilnosti fasadnega ometa

Fasadni obliži, ki obstajajo na trgu končnih materialov, imajo različne lastnosti: vodoodbojni, toplotno izolacijski, protipožarni, zvočni in drugi. Vendar zunanja zaključna plast neizogibno zaznava vpliv zunanjega okolja, pesnika, mora imeti številne lastnosti in značilnosti.

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty