czwartek, 26 kwietnia 2018

Stanovanjska prenova zakona

  Stanovanjska prenova zakona

Zakaj lastniki stanovanj ne želijo plačati za popravila v svoji hiši

Kakšni so argumenti nasprotnikov, da plačajo večja popravila? Navedemo le najpogostejše:
  Stanovanjska prenova zakona

Remont v stanovanjskih zgradbah: vprašanja in odgovori

Metodični priročnik za remont. Pripombe in pojasnila strokovnjakov javne družbe - Fundacija za pomoč pri reformi stanovanj in komunalnih storitev. - Moskva: knjižnica RG CJSC, 2014.

NAVEDBA BANKE RUSKE IZ 17. 07. 2014 N 3326-U

"O spremembah Uredbe Ruske federacije z dne 16. julija 2012 št. 385-P" o pravilih računovodstva v kreditnih institucijah, ki se nahajajo na ozemlju Ruske federacije ".
  Stanovanjska prenova zakona

Ali moram prispevati k prenovi hiše

Bistvo uvajanja nove vrstice v potrdilu je, da so lastniki stanovanj neposredno po financiranju prenove njihovega doma neposredno financirani in pred tem so bila sredstva dodeljena iz plačila za vzdrževanje stanovanj, ki se sedaj opravlja v korist REA ali UC.
  Stanovanjska prenova zakona

Ali ne morem plačati večjih popravil?

Ali ne morem plačati večjih popravil? Vprašanja o usodi prispevkov za prenovo stanovanjskih stavb odgovarja vodja pravne službe Sklada za razvoj in modernizacijo stanovanjskih in javnih gospodarskih služb občine Novosibirske regije, Yulia Sivokhina.
  Stanovanjska prenova zakona

Kaj predvideva program?

Tehnični koncept večje prenove je opredeljen z urbanističnim zakonikom. Če se ne lotite gradbenih podrobnosti, se takšne dejavnosti imenujejo ukrepi za zamenjavo ali obnovo struktur zgradb / struktur / objektov, povezanih z investicijskimi zmogljivostmi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty