sobota, 28 kwietnia 2018

Knaufova stenska obloga

Druge vrste KNAUF sistemov

V zadnjem času so postali priljubljeni tudi sistemi brez okvirja iz KNAUF, pri teh sistemih pa pritrdimo z lepilom. Sistemi brez okvirja vključujejo C611 in C631. Razlika med njima je v polnjenju: S611 vsebuje le KNAUF-liste in posebno lepilo, sistem C631 pa dodatno vključuje ekspandiran polistiren za toplotno izolacijo. Uporaba sistemov brez okvirja je dovoljena v primerih, ko ima hiša popolnoma ravne stene, trdno stoji na temelju, postopki krčenja in gibanja pa so že zaključeni.

Stenska obloga stenskega frama

Obloga sten z zanesljivim kovinskim okvirjem je zelo pogosta in velja za bolj vsestransko metodo kot lepljiva, saj ni odvisna od temperaturnih razmer in velikosti padca površine. Ta metoda se uporablja za sobe z visoko vlažnostjo - kuhinje in kopalnice.
  Knaufova stenska obloga

Topel okvir lesa

Pred pritrditvijo suhih zidov morate ogreti leseni okvir. Za izolacijo in hkratno zvočno izolacijo se uporablja izolacija na osnovi mineralne volne ali polistirenske pene ali bazaltnih plošč.
  Knaufova stenska obloga

3. Pregrada iz GKL na dvojni kovinski okvir

Uporablja se v prostorih različnih namenov kot notranja zaščitna struktura v novi gradnji in med obnovo. Ta oblika zagotavlja najvišjo trdnost, požarno odpornost in zvočno izolacijo. Po vgradnji, površina takšnih predelnih sten potrebuje dodatno dodelavo (barvanje, tapetništvo, ploščice, plošče, itd.).
  Knaufova stenska obloga

Obrati materiale

Osnova oblikovanja videza stavbe in notranjosti, skupaj z dekorativnimi zaključnimi materiali, so obrnjeni materiali. Naravni materiali iz kamna. Kamen - trpežni, trajni material z naravnimi lepotami, zahvaljujoč edinstvenim unikatnim kombinacijam barve in teksture. S pomočjo oblog iz kamna lahko ustvarite edinstvene fasade in notranjost.
  Knaufova stenska obloga

Navodila za namestitev

Če namestite strop mavčne plošče, morate upoštevati nekaj navodil, ki bodo pomagala pravilno in pravilno delo. Niso precej drugačne od zahtev za standardno vgradnjo mavčnih stropov, vendar imajo svoje značilnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty