piątek, 27 kwietnia 2018

Projekt Townhouse

  Projekt Townhouse

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je izdelava kopalnic: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.
  Projekt Townhouse

Razvoj notranje opreme mestne hiše

Ustvarjanje prihodnjega videza strukture vključuje pomemben korak - razvoj koncepta. Od nje bo odvisno od spredaj in znotraj zgradbe. Oglejte si korake:
  Projekt Townhouse

Kaj vključuje projekt mestne hiše za dve družini?

Predlagani projekt mestne hiše za 2 družin vključuje vse, kar potrebujete za vaše naknadno udobno življenje v vaši hiši. Vsaka polovica stavbe ima enako uporabno površino in enako notranjo postavitev.
  Projekt Townhouse

Projektni projekt Townhouse 100 kvadratnih metrov. m

Sketchy design projekt Townhouse od 100 kvadratnih metrov. m je bil izveden za družino z otrokom in združuje prvotni pristop z ohranjanjem klasičnih značilnosti jedrnatega oblikovanja. Sodoben slog je v vsaki vrstici zasidran, zanimiva ponudba črnih in belih odtenkov z rdečo ustvarja edinstven kontrast in izgleda na ugodni površini. Če želite biti seznanjeni z zasnovo ali dobili podrobnejše informacije, pojdite na naš spletni dnevnik, kjer je predstavljen podroben opis s fotografijami.
  Projekt Townhouse

Kako je ustvarjen projekt oblikovanja mestne hiše?

Pot do ustvarjanja čudovitega in udobnega bivalnega prostora, kjer slog in lepota, udobje in funkcionalnost združita v harmonično zvezo, vključuje naslednje korake:
  Projekt Townhouse

Prilagoditev projekta pod seizmičnimi območji

Velik problem je, da pridobi primeren projekt hiše za seizmično nevarno območje. Težava je v tem, da ni veliko specializiranih projektov. Zato je izbira hiše, ki ustreza vašim idejam za udoben in prijeten dom, precej problematična.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty