sobota, 28 kwietnia 2018

Kaj je mogoče storiti s starim parketom

Slikarski parket naredi sami zaporedje dela

Parquet ne bo težko barvati, če pa boš parkiral tla s svojimi rokami, boš moral porabiti malo več časa in truda kot slikati normalno leseno tla. Ker ta proces zahteva določeno zaporedje in dodatna pripravljalna dela. Če mislite, da lahko delo opravite sami, tukaj je majhno navodilo o tehnologiji barvanja parketa.
  Kaj je mogoče storiti s starim parketom

Parket uporabljamo kot surovino

Če ste zavrnili obnovitev talnih oblog, razmislite o uporabi orodij za izdelavo novih izdelkov. To so lahko notranji predmeti, obrti ali celo pohištvo. Kaj se lahko zbere v vsakem primeru, se odloči posamično. Vse je odvisno od želje, velikosti plošč in njihove številke.
  Kaj je mogoče storiti s starim parketom

↑ Če parket ima dolgočasen videz

Začnimo z najpogostejšimi težavami. Dimna barva je neizogiben rezultat nepravilne skrbi ali pomanjkanja. Toda vse je lažje kot kdaj koli prej - dajanje čevljev z mehkim podplatom, dajanje posebnih blazinic na pohištvene noge, ki se prodajajo v kateri koli trgovini z železom, ne bodi lenat, da bi mazali tla. Ti preprosti dogodki bodo pripomogli k ohranjanju briljantnosti in predstavljivega videza.
  Kaj je mogoče storiti s starim parketom

4. korak: počistite mesto

Ko se premaz posuši, nadaljujte s čiščenjem nastale luknje. Pod tleh vedno nabira veliko razbitin, prahu in umazanije. Old parket lepilo, olje za parket in razpokan prah - vse to je treba odstraniti pred namestitvijo novih delov. Sesalnik bo najboljši za čiščenje lukenj, ki so nastale, s svojo pomočjo pa lahko na najuspešnejši način pripravite prostor za nove parketne plošče.
  Kaj je mogoče storiti s starim parketom

Priprava na popravilo parketa

Za temeljito in produktivno delo boste morali vlagati v številna orodja, ki so potrebna za popravilo starega tla z lastnimi rokami. Predstavimo jim seznam:

Prvi pregledamo

Da bi razumeli, ali je stara površina primerna za polaganje novega premaza, je potrebno postaviti diagnozo in preizkusiti star parket za resne pomanjkljivosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty