poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Zunanja površina

  Zunanja površina

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko trdno, ko je celotna fasada končana, in delno, ko se obnavljajo samo nekateri elementi hiše.
  Zunanja površina

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilna - imeti morate vsaj oddaljeno predstavo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanja površina

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Zunanja površina

Dekoraterstvo dekorativni omet dvodelne

Na splošno smo že preučili številne procese iz te vrste dela, na primer pripravo površin, mreženje, osnovo in tako naprej. Toda po tem se moramo premakniti na druga dela, ki so že različna.
  Zunanja površina

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.

Zunanji zaključek hiše iz bara

Zunanja dekoracija hiše iz bar vam omogoča hkratno reševanje več težav hkrati: zgraditi prvoten videz, ga nakloniti pred ostalimi lesenimi kočami in zaščititi stene pred negativnimi vplivi okolja. V nekaterih primerih lahko zaključna dela izboljšajo toplotne lastnosti lesenih sten, s tem pa zmanjšajo stroške ogrevanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty