sobota, 28 kwietnia 2018

Slikarska dela

  Slikarska dela

Mavec, kiti, poliranje, polnjenje, barvanje, pritrjevanje ozadja

Mavec je zaključni material, mešanica vode, peska in raznih aditivov (apna, sadra, alabastra), ki je namenjena primarni obdelavi notranjih in zunanjih površin stavb in objektov. Mavčne stene, strop je osnova metoda poravnave.
  Slikarska dela

Oddelek 04. MALARSKA DELA

04.01. Barvanje z vodnimi kompozicijami v zaprtih prostorih

Tabela 15-151. Barvanje z vodnimi kompozicijami v zaprtih prostorih

Obseg dela: 01. Uporaba prve plasti primerka z zračno krtačo z lepilom in krtačo za obarvanje kazeina. 02. Delno mazanje in brušenje mastnih mest z izboljšano in visoko kakovostno barvo. 03. Uporaba drugega sloja praška z izboljšano in visoko kakovostno barvo. 04 Nanos lepila ali kazeina s čopičem.
  Slikarska dela

Izvedba slikarskega dela v Sankt Peterburgu

Slikarska dela so namenjena notranjim in zunanjim stenam, stropom, nadstropjem in drugim površinam, ki jim dajejo estetski videz, jih ščitijo pred vplivom vlažnosti in vlage ter izboljšajo higiensko stanje prostora.
  Slikarska dela

Vrste barv za zunanja dela

Za zunanjo obdelavo slik je treba uporabiti samo posebej zasnovane vrste barv in lakov. Poleg funkcije zaščite površin pred škodljivimi atmosferskimi vplivi so takšne barve namenjene tudi povečanju stopnje estetskega zaznavanja fasade. Sestava takšnih barv je omogočila višji odstotek strupenih sestavin, vendar to ni kritično:
  Slikarska dela

Tehnološke značilnosti ometov:

Cena ometnih del bo odvisna od začetnega stanja prostora. Vsako zaključevanje prostorov vključuje pripravljalno fazo, ki vključuje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty