wtorek, 24 kwietnia 2018

Ožičenje v zasebni leseni hiši

  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Kako voditi električarja v zasebni hiši z lastnimi rokami

Električna napeljava v leseni hiši ne bi smela izpolnjevati le svojih funkcij, temveč biti varna, zato se zahtevajo višje zahteve glede kakovosti njegovega izvajanja. Ožičenje lahko opravite v leseni hiši z lastnimi rokami, vendar morate upoštevati vsa pravila namestitve.
  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Električna napeljava v leseni hiši z lastnimi rokami

Električna napeljava v leseni hiši v državi je treba izvajati v skladu s pravili električnih instalacij (pravila za električne instalacije) in ne nasprotujejo tehničnim pogojem, ki jih zagotavlja omrežna organizacija. Da bi celoten proces elektrificiranja lesene hiše pravilno in s tem zagotovili zanesljivo varnost obeh stanovalcev takšne hiše in same stavbe, je treba razumeti številne električne težave. Ampak, če imate minimalno količino znanja in ste natančno preučili ta članek, potem ne bo težko ločiti električne napeljave okoli hiše.
  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Vgradnja opreme v ščitnik ↑

Ob zaključku zunanjega ožičenja lesene stavbe je običajno voditi vhodni kabel skozi kovinski tulček v prostor. Za sprejem električne energije in njegovo distribucijo v hiši se uporablja vhodna razdelilna deska, ki mora biti nameščena na varnih mestih, da se zagotovi prost dostop.
  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Električna vgradnja v leseni hiši z lastnimi rokami: korak za korakom navodila

Preden začnete montirati električne žice v leseni zasebni hiši, morate poskrbeti za pripravo posebne sheme, ki bo ločena za vsako sobo.
  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Značilnosti in vrste ožičenja v leseni hiši

Značilnosti električne napeljave v leseni hiši je, da mora zagotavljati največjo zaščito pred možnostjo vžiga zidov in struktur take hiše. Ta napeljava mora izpolnjevati naslednje zahteve:
  Ožičenje v zasebni leseni hiši

Odprite električno napeljavo v leseni hiši

Polaganje električne napeljave v hiši je razdeljeno na dva glavna načina: skrita in odprta. V tem poglavju upoštevamo zunanjo namestitev električnih žic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty