środa, 25 kwietnia 2018

Izboljšanje ozemlja občine

  Izboljšanje ozemlja občine

Kdo nosi breme stroškov za izboljšanje ozemelj občin?

Izboljšanje občinskih ozemelj izvajajo lokalne vlade na račun občinskega proračuna. Vzdrževanje in izboljšanje ozemelj, ki so v lasti fizičnih in pravnih oseb glede lastninske pravice ali drugega pravega prava, opravljajo ti posamezniki ali pravne osebe.
  Izboljšanje ozemlja občine

Evgeny Avilov je naročil sedež Zarechenskega terokruga, da bi se ukvarjal z namestitvijo ovir pri hišah št. 70 in št. 72 na ul. Demidov

Na dvorišču hiš je center za psihološko, pedagoško in socialno podporo. Do Centra se lahko dostopa skozi dvorišča hiš 70 in 72.
  Izboljšanje ozemlja občine

Osnove krajin

Eden najbolj bolečih mest v sodobnih mestih je problem izboljševanja in ohranjanja okolja. Slednje neposredno vplivajo na psihofizično stanje prebivalcev mesta. Strateška usmeritev reševanja tega problema je organizacija izboljšanja ozemlja občine s pomočjo zelenih površin.
  Izboljšanje ozemlja občine

Izboljšanje mesta

Izboljšanje ozemlja občine je kompleks ukrepov za ustvarjanje ugodnih, zdravih in kulturnih življenjskih pogojev, zaposlovanja in prostočasnih dejavnosti prebivalstva v občini, ki jih izvajajo državni organi in lokalne uprave, posamezniki in pravne osebe.
  Izboljšanje ozemlja občine

Program upravljanja občinskih financ

Občinski program podeželskega naselja Bereznyakovskoe "Upravljanje občinskih financ in ustvarjanje pogojev za učinkovito upravljanje"
  Izboljšanje ozemlja občine

Program obnove

Med srečanjem so prebivalci okrožnih in okrožnih oblasti vprašali tudi nekaj vprašanj o programu prenove. Zlasti o začetnih mestih za premestitev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty