środa, 25 kwietnia 2018

Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

  Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

Zunanja izolacija hišnih hiš: glavne prednosti in uporabna priporočila

Zunanje segrevanje hlodovine se izvaja z uporabo različnih materialov, vendar morajo vsi izpolnjevati to zahtevo.
  Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

Izbor in izračun materiala za stene hiše

Danes so na trgu toplotnoizolacijskih materialov najbolj priljubljeni pena, pena (ekstrudirana polistirenska pena) in izolacija iz mineralne volne. Preprečili bomo izbiro mineralne volne in upoštevali prednosti tega materiala. Ta grelnik ne gorijo (glavna in nesporna prednost), je okolju prijazna, toplotna prevodnost mineralne volne je 0,036 W / m2,
  Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

Nekateri vidiki problema izolacije

Želimo razložiti, kako je poravnano segrevanje hlodovine z penopleksom. To je material, proizveden z uporabo ekstruzijske metode, ki zagotavlja maso enotne doslednosti.
  Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

Nekatere plasti dela z izolacijo

Če želite ogrevati stene hiše zunaj z lastnimi rokami, morate pravilno shraniti izolacijske materiale. Ne smejo biti na prostem, tudi v toplem vremenu, saj lahko kondenzacija vlage iz zraka negativno vpliva na njih.

Ogrevanje lesene hiše zunaj

Pravilno izvedena izolacija lesene hiše lahko znatno varčuje pri ogrevanju, izboljša mikroklimo v hiši in podaljša življenjsko dobo hlodovine. Ko se sprašuje o izolaciji sten lesene hiše, prva in najpomembnejša točka je izbira metode izolacije - od znotraj ali zunaj. Večina lastnikov stanovanj izbira izolacijo na prostem, ta izbira pa je popolnoma pravilna - na prostem je izolacija lesene hiše.
  Ogrevanje hišnih hiš zunaj videa

Toplotna izolacija fasadne pene

Dekoracijo sten hišnih hiš s penasto plastiko se izvaja precej pogosto. Tovrsten izolator odlikuje njegova nizka teža, neškodljiva sestava, razumna cena, enostavnost vgradnje in dolga obdobje uporabe. Za izvedbo cilja morate pripraviti naslednja orodja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty