piątek, 27 kwietnia 2018

Namestitev pobočij na vratih

  Namestitev pobočij na vratih

Načini izvajanja pobočij

Glavni namen naklona je, da se na vratni površini normalen videz in varno pokrijejo pritrditve okvirja vrat, s čimer se poveča odpornost na razpoke celotne konstrukcije. Obstaja več načinov za oblikovanje pobočij:
  Namestitev pobočij na vratih

Nagibi za vhodna vrata: omet ali suhi zid

Najpogostejši načini, kako se lahko zaključijo pobočja vhodnih vrat, so mavčne omete ali omet. Glavna prednost teh metod je v relativni preprostosti in nizkih stroških, ki pritegne mnoge hobi na te materiale. Skoraj vsi se skoraj vsega lotevajo nesmiselno rešitve problema dokončanja pobočja, le le nekaj, ki razumejo popolno odgovornost tega elementa vhodne skupine, raje najprej preučijo značilnosti tehnoloških procesov in, kar je najpomembneje, zmožnosti teh materialov. In jih ni mogoče uporabljati v vseh pogojih delovanja.
  Namestitev pobočij na vratih

Izberite material za končno obdelavo pobočij vhodnih vrat.

Najbolj udobna vrata se lahko upoštevajo v panelnih hišah. So močnejši od opeke, ne razpadajte. Zato se okvir vrat tesno prilega, velikost je ohranjena in ni potrebe po peni.
  Namestitev pobočij na vratih

Ogrevanje odprtine in priprave

Prva stvar, ki jo je treba začeti, je priprava samega odpiranja. Ali je to zelo preprosto. Najprej morate odpreti vrata od vseh presežkov, še posebej, in iz ostankov razbitin. Če se bojite, da bi madežali ali poškodovali nova vrata, lahko na njem pustite zaščitno folijo ali celo odstranite platno za čas trajanja dela.
  Namestitev pobočij na vratih

Zaključni omet in kiti

Ta konča je najmočnejša, ker vsebuje cement, vendar je tudi zaradi dlake istega cementa tudi najbolj umazana. Če želite končati pobočja z ometom, je najbolj ugodno, če stene še niso pokrite z ozadjem ali niso končane z drugimi materiali, ali pa boste vse skupaj raztrgali in naredili novo popravilo.
  Namestitev pobočij na vratih

Kaj in kako obrezati vrata na hiši in stanovanju ↑

Zunaj je mogoče majhno režo med odprtino in škatlo zapreti s pomočjo ploščic - posebna oblikovana letvica, ponavadi vključena v komplet namestitvenih vrat. Vendar pa v notranjosti prostora ostane dovolj široka površina odprtega opeka s sloji betonske malte in za zagotovitev zadostne ravni tesnosti mora biti zaključena ne z eno, ampak z več vrstami materialov - izolacijskimi, podpornimi in dekorativnimi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty