wtorek, 24 kwietnia 2018

Hiše z mehko streho fotografijo

  Hiše z mehko streho fotografijo

Strešno kritje - na kratko o vseh njegovih sortah

Kovinska ploščica - trpežna, lepa, vendar hrupna

Ta strešna kritina se včasih ne razlikuje od dragih keramičnih ploščic. Kovinska ploščica vsebuje hladno valjano jekleno pločevino (debeline 0,4 mm do 0,5 mm) s cinkno prevleko, ki je za zanesljivost prekrita z eno od vrst polimerov. Na vrhu je nameščen zaščitni lak, v notranjosti pa je nekaj več plasti. To je še posebej primerna, kot tudi pasivna aluminijasta prevleka. Končni list je zelo lahka - od 3 do 5 kg 1 m2.
  Hiše z mehko streho fotografijo

Glavne značilnosti mehke strehe

Mehka streha - majhne plošče s čudovitimi kosmi - spretna imitacija lepih lesenih ploščic. Zunanja stran je bogata in nenavadna in izgleda kot premaz iz mozaičnega kamna. Ultravijolične ali vremenske nesreče ne morejo poškodovati vzorca, tudi po desetletjih bo streha izgledala kot nova.
  Hiše z mehko streho fotografijo

Značilnosti in prednosti ploščic Shinglas

Fleksibilna ploščica Shinglas je majhen košček vodoodporni material, katerega struktura spominja na valjane bitumensko-polimerne in bitumenske materiale.
  Hiše z mehko streho fotografijo

Streha, prekrita z mehkimi ploščicami

Bitumenska strešna kritina je zelo priljubljena na trgu strešnih materialov. Je vodoodporen, odporen proti koroziji, oksidaciji in zagotavlja odlično zvočno izolacijo. Vsako leto je vedno več ljudi, ki želijo kupiti skodle na domačem trgu.
  Hiše z mehko streho fotografijo

Kaj je mehka streha?

Mehka streha je posebna krpa, ki se uporablja kot strešni material. Temelji na celuloznem klobuku in visokokakovostnem bituminu. Zgornja plast je sestavljena iz hidro-, parnih, toplotno izolacijskih elementov, spodnja pa je lepilne sestave, s pomočjo katere se izvede polaganje tega materiala.
  Hiše z mehko streho fotografijo

Priprava strešne konstrukcije za postavitev mehke ploščice

Glavna razlika med skodlami iz drugih vrst materialov za namestitev strehe je, da je mehka streha nameščena le na trdno trdno podlago. Kovinska ploščica, na primer, je položena na zaboj lesene palice. Hkrati vrzel med palicami na noben način ne škodi strehi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty