piątek, 27 kwietnia 2018

Namestitev kletnih plošč sami

  Namestitev kletnih plošč sami

Komponente tiru

Postopna navodila za namestitev kletnih stranic vsebujejo specifične izraze, natančneje imena posameznih elementov tega gradiva, ki "urezujejo ušesa" navadne osebe, ki nikoli ni naletela na takšno delo. Seveda ni vredno govoriti o tem, kaj so stranske plošče. Toda o ostanku podrobneje:
  Namestitev kletnih plošč sami

Pripravljalne dejavnosti

Za določitev količine materiala, potrebnega za dokončanje kleti stavbe, je potrebno opraviti meritve celotne dolžine sten, na katerih naj bi bile plošče pritrjene. V tem primeru je treba spremeniti morebitne napake in odpadke, ki nastanejo pri vgradnji materiala na mesto pritrditve (običajno ne presegajo 10%).
  Namestitev kletnih plošč sami

Potrebna orodja in materiali

Samostojno kletno stranišče ne potrebuje dragih orodij, na gradbenem trgu pa so številni materiali.
  Namestitev kletnih plošč sami

Vrste talnih stranic

S stalno rastjo povpraševanja po kletnih straneh proizvajalci redno širijo svojo paleto izdelkov, s čimer prispevajo k razvoju novih modelov. Trenutno lahko trg s katerimi se sooča materiali:
  Namestitev kletnih plošč sami

Kaj je ozemljitveno stranišče?

Socle tiru - edinstven zaključni material v našem času. To je edini material, ki lahko postane zanesljiv posnemek ne samo opek, temveč tudi kamen, in bo presegel te materiale, tako v smislu estetike in njihovih značilnosti.

Pripravljalna dela pred namestitvijo

Vgradnja kletnih stranic poteka ročno na zaboj, velikost njenih plošč pa je ponavadi 50x120 cm. Če je material vgrajen ne samo na klet, temveč tudi na celotno fasado stavbe, lahko dodatno izolirate.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty