piątek, 27 kwietnia 2018

Mokra fasada

Naprava in sestavni deli mokrega fasadnega ometa

"Mokra" tehnologija mavčnih fasad je večplastna konstrukcija, vsaka plast katere opravlja svojo funkcijo, skupaj pa celotna "torta" zagotavlja izolacijo sten in dekorativno dekoracijo fasade.
  Mokra fasada

Stopnice mokre fasadne izolacije

Da bi se namestitveni projekt izvedel brez odlašanja, je vredno kupiti komplet za dokončanje fasade. Vključuje vse podrobnosti, ki se med delom popolnoma prilegajo med seboj.

Sistem mokre fasade: napake pri vgradnji

  • Namestitev v neugodnih vremenskih pogojih in pomanjkanje ustrezne zaščite fasade bodo pripeljali do njegovega hitrega uničenja, razpokanja, odrivanja in nastanka trakov umazanije.
  •   Mokra fasada

    Kaj je mokra fasada in zakaj je tako imenovano

    Celovita izolacija hiše med njegovo gradnjo z vgradnjo komunikacij, izolacija temeljev, podstrešja, stene je zelo učinkovit, vendar drago. Zato je pogosto treba določiti prednostne naloge in narediti prvo izbiro v korist izolacije fasade.

    Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

    1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty