poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Notranja dekoracija, kamor bi začeli

  Notranja dekoracija, kamor bi začeli

Notranja dekoracija zasebne hiše: preprosta pravila

Načeloma so ta pravila primerna ne samo za zasebne hiše, temveč tudi za stanovanja, pisarniški prostor in druge vrste poslovnih nepremičnin. Čudno, kot se morda zdi, so preprosta pravila popravila in dodelave pogosto pozabljena, kar ustvarja ne samo dodatne težave zase, temveč tudi pogosto preplačevanje, večkrat obdelavo istega dela.
  Notranja dekoracija, kamor bi začeli

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Notranja dekoracija, kamor bi začeli

Faze notranje opreme na domu

Treba je opozoriti, da je drevo odličen gradbeni material. Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, jih je mogoče pustiti brez resne konca: dovolj je, da namakate material z raztopino za senco. Lesene stene praviloma praviloma ne ustrezajo okusom lastnika stanovanj in zahtevajo dodatno dodelavo za estetiko. Če želite nadaljevati s pravilnim zaključkom, je potrebno zdravljenje lesa z antiseptično raztopino.
  Notranja dekoracija, kamor bi začeli

Kako začeti notranjost lesene hiše

Ne glede na izbrano metodo dodelave, morate upoštevati določen seznam in vrstni red dela. Ne smemo pozabiti, da je notranjost lesene hiše narejena šele po namestitvi vseh komunikacijskih omrežij.

Značilnosti dela

Notranja dekoracija sten z rokami se začne s pripravo gaziranega betona za omet. Lokacije zvočnikov so podrgnjene, lepilo ali grobi mavčni omet se uporablja za niveliranje površine. Stene temeljito očistijo iz prahu in šele po tem se obdelava opravi s posebnim premazom, ki je namenjen za aerodinamične površine. Dajo možnost, da tri tedne posušijo osnovo in nadaljujejo z ometanjem sten.
  Notranja dekoracija, kamor bi začeli

Korak za korakom navodila za notranjo dekoracijo lesene hiše

Upoštevanje pravilnega zaporedja dela ne bo samo prihranilo časa, temveč tudi preprečilo preračunavanje in stroške, povezane z njimi.

1. korak: obdelava lesa z antiseptiki

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty