poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Kapitalska popravila hiše

  Kapitalska popravila hiše

Kanal 1, 4. maj 2017. Dobro jutro: Kje dobiti novo dvigalo?

Pospešena zamenjava dvigal v akciji: v dveh letih se je v državi spremenilo okoli 20 tisoč dvigal v skladu s programom remonta. Predvsem v Moskvi, regiji in v St. Petersburgu
  Kapitalska popravila hiše

Stanovanjski sklad

Sklad za olajševanje reform na področju stanovanjskih in gospodarskih javnih služb opravlja naloge zagotavljanja finančne podpore ustanovam Ruske federacije in občinam za prenovo stanovanjskih stavb in selitev državljanov iz nujnih stanovanjskih skladov.
  Kapitalska popravila hiše

OPERATIVNE INFORMACIJE SKLADA ZA USTVARJANJE IN UPRAVLJANJE SISTEMOV REPAIRJE REGIONALNEGA KAPITALA

Informacija Sklada o rezultatih spremljanja odobritve in izvajanja regionalnih programov za prenovo skupne lastnine v stanovanjskih stavbah v skladu z zahtevami stanovanjskega zakonika Ruske federacije za prvo polovico leta 2015:
  Kapitalska popravila hiše

TELEFON HOT LINE: +7 (423) 279-56-71

Odredba Oddelka za razvoj mest Primorskega ozemlja z dne 13. decembra 2016 številka 1862 "o spremembah Odredba oddelka za razvoj mest Primorskega ozemlja z dne 28. avgusta 2016 številka 699" o odobritvi kratkoročnega načrta za izvedbo regionalnega prenova stanovanjskih stavb za obdobje 2015-2016 "
  Kapitalska popravila hiše

Več o vašem domu

  • Preberite več o vašem domu na reformagkh.ru
  • Novice na spletnem mestu

    • Upravni odbor Sklada za stanovanjske in gospodarske zadeve je prejel letna poročila za leto 2016, ki so jih prejeli od republik Sakha (Yakutia), Zabaykalsky Krai, Arkhangelsk, Irkutsk, Kursk in Tula
        Kapitalska popravila hiše

      Odločeno je bilo ustanoviti medresorsko komisijo o smernicah gradbeništva in javnih služb

      Ministrstvo za gradbeništvo Rusije je podprlo pobudo Ministrstva za industrijo in trgovino Rusije, da bi ustanovile medresorsko komisijo za razvoj infrastrukture mest in gospodarskih javnih služb, sodobne gradbene metode, gradbenega materiala in gradbene opreme. Ta sklep je bil sprejet na delovnem sestanku z udeležbo vodij obeh oddelkov, Mihaila Meja in Denisa Manturova, 23. maja v Moskvi.
    • Brak komentarzy:

      Prześlij komentarz

      Popularne posty