poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Analiza lesenih hiš

Kako lastnikom pripraviti hišo za analizo?

1) Preden razstavite hišo, ga morate prekiniti. Izpad električne energije, če je merilnik v hiši, lahko opravi samo pooblaščeni električar. Če je hišo dobavljen plin, je treba stopiti v stik z regionalno plinsko industrijo. Kupec lahko običajno odklopi hišo, ki se razstavlja iz dovodne vode, tako da izklopi ventil na dovodni cevi.
  Analiza lesenih hiš

Pripravljamo se na razčlenitev stavbe

Pred začetkom razstavljanja je potrebno dobro pripraviti: očistiti lokalno območje, kositi troseno travo, pripraviti posodo za smeti. Pred demontažo lesene konstrukcije se vse komunikacije v hišo izklopijo. Električna energija lahko izključi profesionalnega električarja. Med delom je treba skrbeti tudi za varnost. Če želite to narediti, pripravite komplet za prvo pomoč, rokavice, trda kapa, trpežne čevlje z nedrsečimi podplati; tesna obleka z rokavi. Oblačila in zaščitna oprema vas ne bodo prizadeli, komplet za prvo pomoč pa bo pomagal pri odrgnjenju, kosih in modricah.

Varnost pri pivovarstvu

Pri delu z destilarnami in domačimi pivovarnami je pomembno upoštevati tri vidike: medicinsko varnost, varnost proizvodnega procesa, pravno varnost. Vsi ti trenutki so zelo pomembni. Začnimo, da...
  Analiza lesenih hiš

Razčlenitev in demontaža stanovanj, tal, estrihov v Nižnem Novgorodu

Če je v hiši potrebno popravilo ali demontažo, je potreben redni razvoj koče, stanovanja ali nestanovanjskih ali industrijskih prostorov, sanacija in reorganizacija prostorov. Ta potreba lahko služi samo estetskim namenom ali pa se izvaja za nadaljnjo dekoracijo ali, nasprotno, namenjena bolj inteligentni uporabi funkcionalnosti in parametrov prostora. Ni važno, prvotni namen, razrez in razstavljanje stanovanja, tla in stene bodo enaki, rezultat pa bo zadovoljil lastnika stanovanja ali industrijskih prostorov.
  Analiza lesenih hiš

Kako razstaviti temelje

Analiza osnove je ostala "za sladico". To je ena najzahtevnejših nalog pri razstavljanju hiše. Konec koncev je temelj najmočnejši del katere koli strukture. Razstaviti moramo opečne, betonske, blokade in armirane betonske temelje.

Koliko stane za rušenje in razstavljanje stare lesene hiše

Cena razstavljanja hiše je odvisna od narave opravljenega dela (do tal ali kopanja temeljev, razstavljanja hiše ali privlačenja gradbene opreme). Poleg številnih dodatnih storitev (sortiranje, odstranjevanje mesta, zbiranje smeti in drugo).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty