środa, 25 kwietnia 2018

Projekti enonadstropne hiše fotografije

Projekti enodnevnih hiš s fotografijo

Vsi vedo, da se gradnja stanovanjske stavbe, stavbe ali zgradbe ne začne z kopanjem temeljne jame in prelivanja temeljev, temveč z izdelavo projekta. Projekt prikazuje zunanjo in notranjo postavitev stavbe ob upoštevanju njenih različnih značilnosti, kot so:

Od nas lahko naročite ali kupite projekt kmečke hiše

Za ustvarjanje projektov enostranskih hiš in hiš v državi, uporabljamo bogat arzenal orodij, ki bodo omogočili nastanitev v naravi. Dovoljuje vam, da okrasite notranjost in zunanjost na izviren način, da ustvarite udobje in toplo, domače vzdušje. Široke možnosti postavitve stavbe zagotavljajo udobje družinam z različnimi velikostnimi skupinami. Vi določite število sob in prisotnost kleti. To daje dodatno prednost pri ustvarjanju projektov.
  Projekti enonadstropne hiše fotografije

Izbira glavnih parametrov hiše

Da bi vam olajšali odločitev o projektu, morate predhodno razmisliti o glavnih zahtevah za svoj dom sanj. Tako lahko izberete popoln projekt in ne naredite napake.
  Projekti enonadstropne hiše fotografije

Klasična enonadstropna hiša

Klasična eno-zgodba hiša - projekt do 60 kvadratnih metrov z dvema spalnicama, dnevnim prostorom, kopalnico, kuhinjo in shrambo. Med različnimi možnostmi, mnogi raje modelov okvirjev. Njihova oprema je predstavljena:

Izbira projekta za eno zgodbo

Odločili ste se, da bo bodoča hiša enostopenjska. Naslednji korak bo izbira projekta doma. Projekt je namenjen prikazu notranje in zunanje postavitve stavbe. To bi morale biti natančno navedene:
  Projekti enonadstropne hiše fotografije

Značilnosti enonadstropnih hiš.

Območje gradnje projektov enostranskih stanovanjskih zgradb iz kataloga se giblje od 50 do 300 m² M. Skupaj - od 30 do 1200 m2 M. in stanovanjskih - od 20 do 300 m2 M. Po socialnih normah je približno 18 ljudi na osebo -25 m2. skupna stanovanjska površina. Zato sodobna družina 3-4 ljudi, ki želi zgraditi kočo za stalno prebivališče, bo ustrezala sodobnemu projektu 60-100 m2. In za občasne počitnice, bo udobno vzdrževana poletna koča z majhno površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty