niedziela, 22 kwietnia 2018

Stanovanjska gradnja v Rusiji

  Stanovanjska gradnja v Rusiji

Trenutno stanje industrije

Vendar pa je od leta 2000 naprej v več regijah prišlo do korenite spremembe v prej obstoječem trendu stalnega upada obsega naročenih stanovanj. Tukaj si lahko ogledate te pozitivne točke:

Gradbeni inženiring

Gradbeništvo je podružnica kapitalske gradnje, ki vključuje gradnjo objektov v neproizvodni sferi, ki vključujejo: stanovanjske, pisarniške in upravne stavbe, predmete izobraževanja, zdravja in kulture, stanovanjske in komunalne in gostinske storitve ter športne objekte, nakupovalne, zabavne in hotelske komplekse. Tako je za nizke gradnje značilna velika različna področja, materiali in strukture, ki zahtevajo nenehno posodabljanje tehnologije.
  Stanovanjska gradnja v Rusiji

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)
  Stanovanjska gradnja v Rusiji

Kaj se dogaja z gradbiščem

Stanovanjska gradnja

Trg nepremičnin je zelo inercija. Med kriznimi dogodki in njihovimi posledicami lahko traja eno leto ali več. Po mnenju razvijalcev je zadnji konec prodaje na primarnem trgu stanovanj decembra 2014, ko so z nastankom valutnega šoka državljani, ki so razpolagali s sredstvi, investirali v nakup stanovanj. Že v prvih mesecih leta 2015 je prodaja padla za 30-35% in zdaj ostaja na približno isti ravni.
  Stanovanjska gradnja v Rusiji

Strokovnjaki napovedujejo povečanje cen stanovanj v povprečju 15-20% na leto

Strokovnjaki napovedujejo povečanje cen stanovanj v povprečju 15-20% na leto. Lansko leto, po mnenju strokovnjakov, povprečna donosnost naložbe Moskvi stanovanj je do 100% - to...
  Stanovanjska gradnja v Rusiji

Projekt "Mortgage in najem stanovanja" je bil edini instrument za razvoj hipotekarnega trga in stanovanj

Projekt "Hipotekarna in najemna stanovanja" je bil edini dokument za razvoj hipotekarnega trga in stanovanjske gradnje. Razvojna strategija za stanovanjsko hipotekarno posojanje do leta 2020, sprejeto novembra 2014, je bila priznana kot nepomembna. Ustrezno resolucijo je podpisal predsednik vlade Ruske federacije Dmitrij Medvedjev, sporoča Tiskovna služba poročil AHML.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty