czwartek, 26 kwietnia 2018

Kiti za slikarstvo

  Kiti za slikarstvo

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Kiti za slikarstvo

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Kiti za slikarstvo

Odstranite stari pokrov

Delo s kiti se začne šele po tem, ko je stari premaz popolnoma odstranjen. Ni važno, če gre za plast barve ali preprosto pobesnelo, strop je treba očistiti na tleh. Najlažji način je odstraniti belo pranje: površina stropa je obilo navlažena z vodo in damo prevleko, da je dobro nasičen z vlago. Petnajst minut kasneje lahko zlahka odstranite belino z lopatico, rahlo pritrdite ohlapne kose. Vse majhne koščke, ki ostanejo na površini, se operejo s krpo.

Značilnosti kiti stene za različne premaze

Morate jasno razumeti, da ima postopek kiti stene velike razlike, odvisno od tega, na kakšen način nanašate delovno kompozicijo. To se razlikuje glede na zahtevano stopnjo debeline kit in metode njene uporabe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty