czwartek, 26 kwietnia 2018

Streha koče

  Streha koče

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.
  Streha koče

Steklene strehe za zasebne hiše

Veliko lastnikov državnih hiš sanja, da uživajo v pogledu na zvezdno nebo. Projekti streh zasebnih hiš lahko štejejo kot delno zasteklitev in razporeditev prozorne kupole. Steklena streha je nameščena na terasi, balkonih, verandi.
  Streha koče

Strehe so odvisne od konstrukcijskih značilnosti

Torej, če govorimo na splošno, so vse strehe strukturno razdeljene na ravne in ravne glede na njihove značilnosti. Tisti in drugi imajo številne prednosti in slabosti.
  Streha koče

Sheme strešnih sistemov strehe zasebne hiše

Obstaja več konceptov trnov sistemov. Pri zasebni stanovanjski gradnji se običajno uporabljajo dve osnovni diagrami trnovega sistema - z visečimi splavarji in z laminiranimi špirovci.
  Streha koče

Hiša z ravno streho ↑

Uporaba strogo vodoravne strukture za gradnjo strehe je posledica trenda časa. Športno igrišče, bazen, rastlinjak, terasa - na strehi lahko uredite prostor za dušo, če vnaprej skrbite za primerno obliko gradnje.

Seznam materialov in orodij za gradnjo nosilnih elementov strehe hiše

Za pravilno izbiro strešne konstrukcije stavbe upoštevamo njegov namen in pogoje delovanja. Če želite sestaviti shemo, morate imeti na ročnem orodju, kot so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty