poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Mavec strop v stanovanju

  Mavec strop v stanovanju

Kako popraviti zgornje meje

Vrste popravila stropa lahko razdelimo na površinsko in globoko, suho in mokro. Površinske metode so vedno suhe in se uporabljajo v blagih primerih. Globina popravila na mokrem način daje manj prahu in umazanije, vendar je bolj delovno intenzivna in zahteva dokaj visoko znanje. Celo vrhunski novinar lahko naredi suha, globoka popravila, vendar se morate potiti in celoten apartma mora biti pripravljen: odstranite preproge, odstranite pohištvo ali pokrijte z zanesljivimi pokrivali, zaščitite tla v celotni sobi z leseno ploščo ali debelim filmom - gradbeni prah je vsestranski.
  Mavec strop v stanovanju

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.
  Mavec strop v stanovanju

DIY strop popravilo

Popravila stropa v stanovanju - prva faza popravila. Najpogosteje se uporablja za izravnavanje in končno obdelavo, vendar obstaja široka paleta obdelav.
  Mavec strop v stanovanju

Popravila in dekoracija stropa

Popravila morajo vključevati namestitev razpok, šivov in spojev, mavca in kita stropa s poravnavo. Glede na vrsto nadaljnje dekorativne dekoracije je lahko količina popravil morda drugačna.
  Mavec strop v stanovanju

- 76-96-18

., , . , , - - , .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty