sobota, 28 kwietnia 2018

False strop namestitev

  False strop namestitev

Obstaja majhen trenutek, na katerega je vredno posvetiti pozornost, ko namestite Armstrong lažni strop z lastnimi rokami.

Pred rezanjem in lepljenjem T profilnega profila je treba natančno izračunati, kje bodo postavljene plošče in kakšno obrezovanje bo. To se zgodi, da je obrezovanje lahko grdo ali slabo videti, se ne prilega v notranjost ali ne pokvari. Potem se morate igrati s premikom plošč, kar bi povečalo ali zmanjšalo obrezovanje z različnih strani.
  False strop namestitev

Pomembne odtenki - kaj novinci morajo vedeti

Za izračun potrebnega števila profilov, pritrdilnih elementov in suhih zidov se morate najprej seznaniti s tehnologijo namestitve. Nadaljnji izračun bo prikazan na primeru določenega prostora in prikazana je poraba materiala.
  False strop namestitev

Faze procesa namestitve

Kot vsak postopek popravila in gradnje, je postavitev visečega stropa Armstrong razdeljena na več stopenj. In tukaj je zelo pomembno natančno slediti zaporedju dela, ki se opravlja. Majhno odstopanje lahko povzroči neuspeh celotne operacije, to pa so nepredvideni stroški.

Vsebina

  • Postopek namestitve za gradnjo mavčnih plošč
  • Potrošni material: popoln seznam
  • Stropna instalacijska orodja
  • Zaporedje dela
    • Namestitev razsvetljave
  • Zbirka fotografij visečih stropov
  •   False strop namestitev

    Pripravljalna dela: stopnje ↑

    Kot pri vseh drugih gradbenih delih, preden naredite lažni strop, boste morali narediti nekaj usposabljanja. To se bo nanašalo na površino starega stropa, oblikovanje projektnega projekta in začasno shemo, izračunavanje potrebnih materialov.

    Skladiščno orodje

    Od orodja morate imeti izvijač, kladivo, kladivo, par izvijačev, kovinske škarje, kovinsko palico, ravno, tračno merilo in preprost svinčnik.

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty