środa, 25 kwietnia 2018

Popravite streho

  Popravite streho

Kako je treba opraviti delo?

Ali obstaja tehnični predpis za prenovo strehe stanovanja? Streha krona vsake stavbe in njeno dobro stanje zagotavlja varnost in vzdržljivost sten in stropov.

Ko potrebujete lokalno popravilo strehe

Lokalno popravilo strehe je fragmentarna zamenjava njegovih elementov: ločeni odseki prevleke, gnilobe, vlažne izolacije, poškodovane hidroizolacijske folije. Razlikovati popravljalni tok, izredne razmere in večje:
  Popravite streho

Vrste dela pri popravilu strehe

Sedanje (nujno) delo je namenjeno odpravljanju napak in napak, ki so se pojavile med sezono (običajno zimo) in ne predstavljajo motenj v strukturi strehe. Ta vrsta dela se izvaja brez razstavljanja starega premaza, nove plasti pa so stari 1 ali 2-krat prekriti. Pred zagonom se morate prepričati, da je strešna konstrukcija v zanesljivem stanju, saj nove plasti skupaj s starim večkrat povečujejo obremenitev na celotni strehi objekta.
  Popravite streho

Osnova pod streho

Izbrani tip strešnega materiala določa podlago za to: lahko služi kot preprosta lesena ali kovinska obloga (npr. Za valovito ploščo, kovino ali naravno ploščico) in trdno oplaščenje (za gibljive ploščice in druge vrste mehkih strešnih kritin).
  Popravite streho

Potreba po popravilu strehe

Puščanje v apartmajih, ki se nahajajo v zgornjih nadstropjih stanovanjske hiše, so pogost pojav, ki je povezan z zmanjšanjem zmogljivosti strešne kritine. Čim prej je treba ukrepati za organizacijo popravil, lažje in cenejše odpraviti težavo.
  Popravite streho

Popravite trdno streho in (faltsevyh)

Prednosti trde strehe so, da ne potrebujejo pogostih popravil in izgleda privlačno. Nudimo vse vrste možnosti za popravilo trdih streh.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty