wtorek, 24 kwietnia 2018

Dekoracija stanovanja

Faza 5 Gradnja lokalnega območja

Razen gradnje stanovanjske stavbe je razvijalec dolžan razmišljati in opremiti lokalno območje. To je potrebno ne samo za upoštevanje urbanističnih standardov, ampak tudi za dobičkonosno prodajo stanovanj v novi stavbi. V skladu s splošno sprejeto prakso so obvezni atributi dobro razvitega hišnega ozemlja:
  Dekoracija stanovanja

Glavne razlike med načrtovanjem večstanovanjske hiše in zasebnim

Moral sem se ukvarjati s fasadami zasebnih hiš in dekoracijo stanovanjskih zgradb. Z leti dela lahko iz osebnih izkušenj rečem, da sem občutil razlike pri zaključku:
  Dekoracija stanovanja

Hidroizolacijski prostori

Okraševanje kleti v privatnih hišah v Kazanu, ki ga izvajajo mojstri, registrirani v Udu, se izvede v kratkem času. Za opremljanje igralne sobe, garaže ali kleti v kleti bodo strokovnjaki najprej naredili kakovostno hidroizolacijo. Hidroizolacijska dela izolirajo absolutno vse kletne površine od vlage, vključno z naslednjimi:
  Dekoracija stanovanja

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.

Popravila hišic - posebnosti in faze

Popravilo in dekoracija koče se razlikuje od popravila stanovanj, saj se običajno zasebna hiša razlikuje od standardnih stanovanj z velikim meterom. Ne glede na velikost površine, ki se popravlja, so zahteve za popravilo hiš najbolj stroge. Poleg tega je prenova hiš večja količina dela, ki zahteva dolgo časa. Pred začetkom popravil, bodisi popravila stanovanjskih zgradb ali popravila kopalnici v koči, je treba pripraviti načrt za prihodnji projekt.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty