sobota, 28 kwietnia 2018

Polaganje predelnih sten iz pene betonskih blokov

Od katerih so odvisne cene

Proces gradnje sten pene blokov je precej zamuden, sestavljen iz več faz. Strokovnjaki, zastopani v podjetju Yudu, ne le neposredno postavljajo notranje predelne stene ali druge pene betonske talne plošče, temveč tudi:

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Polaganje predelnih sten iz pene betonskih blokov
  Polaganje predelnih sten iz pene betonskih blokov

Gradnja sten predelnih sten iz blata iz pene ali blokov v utorih v apartmaju.

Naslednji in, nedvomno, pomemben korak pri popravilu stanovanja po razstavljanju je postavitev sten in predelnih sten iz pene in blokov v stanovanju. Kot je pokazala praksa sten, je opeka dala pot do pene in blazinice za utor in notranjost apartmajev med popravili. In tudi za stroške polaganja pene ali blazinice za utor in utor je cenejša od polaganja opeke in je veliko hitrejša za namestitev blokov.

Okrepitev sten pene blokov.

Čeprav okrepitev in povečuje stroške polaganja blokov, vendar je potrebna stopnja gradnje, ki omogoča povečanje trdnosti in stabilnosti stene. Pri uporabi cementne peskane malte se ojačevalna mreža položi neposredno v šive vsake tri do štiri vrste blokov. Če lepilo igra vlogo povezovalnega elementa, se armatura položi v utore, ki so predrezani v blokih, ki se vlijejo z lepilno zmesjo.
  Polaganje predelnih sten iz pene betonskih blokov

Polaganje blokov pene: naročite

V vlogi navesti najbolj popolne informacije: količina dela, velikost pene blokov (20 × 30 × 60 cm - primeren za stene, 10 × 30 × 60 cm - za predelne stene, nestandardne dimenzije), lahko dodate risbe itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty