sobota, 28 kwietnia 2018

Električna napeljava v ceni apartmaja

  Električna napeljava v ceni apartmaja

Električna napeljava v stanovanju

Delo na ožičenju v stanovanju naj začne z obveznim načrtovanjem. Določiti je treba namestitev električnih aparatov in gospodinjskih aparatov, svetilk, lestenikov, stenskih svetilk, vtičnic in stikal, za izračun moči, ki je potrebna za vsakega potrošnika energije. Sodoben apartma je dobesedno zmešan z vsemi vrstami opreme, za večino gospodinjskih aparatov, kot so pomivalni stroj, avtomatski pralni stroj, jacuzzi, tuš kabina, kuhalna plošča ali hladilnik, je potrebna ločena napeljava.
  Električna napeljava v ceni apartmaja

Naročanje električnih električarjev je bolj donosno na YouDo

V vašem stanovanju lahko najdete strokovnjaka za električne napeljave na različne načine: z uporabo televizijskega oglaševanja ali radijskih obvestil, oglasov v časopisu ali v reviji.
  Električna napeljava v ceni apartmaja

Izvajate vsako delo na elektriki v Sankt Peterburgu

Če se odločite za zamenjavo ožičenja v vašem stanovanju, spremenite lokacijo stikal in vtičnic ali opravite katero koli drugo električno delo, potem ste na pravi naslov. Strokovni električarji bodo rešili vse težave, povezane z električno energijo.
  Električna napeljava v ceni apartmaja

Popravila električnih napeljav

V domovih, starejših od 15 let, je bila napeljava namenjena za "sovjetsko" raven elektrifikacije stanovanja, to je: 3-4 lestve za 3 svetilke 40W, TV "Rubin" 300W, sesalnik "Rocket" 400 W in še nekaj naprav. Tudi pod pogojem, da je bila ožičenje izvedena s trojnim rezervnim rezervoarjem, obstaja tveganje, da ne bo vzdržalo sodobne tehnologije. Torej, če potrebujete nameščen pralni stroj doma ali pa je že nameščen, obstaja dostojno zmogljiv sodoben sesalnik, mikrovalovna pečica in drugi sodobni gospodinjski aparati, potem morate razmišljati o zamenjavi ožičenja apartmaja z namestitvijo zaščitnih naprav, kot je stikalo, RCD.
  Električna napeljava v ceni apartmaja

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Arhitekturno dediščino sovjetske dobe predstavljajo hiše stare fundacije: »stalinistična«, zgrajena od leta 1935 do 1960. in "Hruščov", masivno zgrajena od leta 1958 do 1985. Inženirji tega obdobja so težko uganili: pred koncem stoletja bi več električnih vtičev tekmovalo za pravico gledati iz vtičnice.
  Električna napeljava v ceni apartmaja

Električna napeljava in njegove posledice

Ko je namestitev električne napeljave v stanovanju izvedena s kršitvami, sčasoma žice začnejo iskricati, proizvesti poseben vonj in se pojavi velika verjetnost požara, v takšnih primerih je potrebna zamenjava električne napeljave.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty