wtorek, 24 kwietnia 2018

Poiščite stroške apartmaja v katastrski številki

  Poiščite stroške apartmaja v katastrski številki

Pogledamo na spletno mesto Rosreestra

Da bi ugotovili katastrsko vrednost za stanovanje na mestu Rosreestr, je potrebno v iskalno polje vnesti naslov, na strani pa bodo prikazane razpoložljive referenčne informacije. Težava je v tem, da obrazec za vnos naslova na spletno mesto Rosreestr ni primeren, ker ima veliko polj in ne vedno, da lahko obiskovalci pravilno izpolnijo naslov in oblikujejo zahtevo. Mi v pošti in v komentarjih nenehno pišemo o tem.
  Poiščite stroške apartmaja v katastrski številki

Ugotovite katastrsko vrednost katastrske številke

Če poznate katastrsko številko nepremičnine, je dovolj, da ga vnesete v ustrezno vrstico obrazca in dobite podatke o katastrski vrednosti nepremičnine.

Opredelitev in bistvo izraza

Torej, kakšna je katastrska vrednost stanovanja? To je posebna vrednost stanovanja, ki posluje na trgu nepremičnin, jo določi in izračuna tako aktivno telo, kot sta zvezna katastrska služba in katastrski zbor.
  Poiščite stroške apartmaja v katastrski številki

Kako izvedeti katastrsko vrednost apartmaja na spletu brezplačno

Priporočam, da obiščete stran Rosreestra prek brskalnika Google Chrome (od oktobra 2016). To je potrebno za pridobitev potrebnih informacij brez nepotrebnih težav.
  Poiščite stroške apartmaja v katastrski številki

Zavrnitev posredovanja informacij

Kadar se lahko v odgovoru na zahtevo za katastrsko vrednost hiše zavrne katastrska številka Rosreestra? Kljub temu, da so podatki o katastrski vrednosti vseh nepremičnin brez izjeme odprti za javno uporabo, se lahko v nekaterih primerih odziva zavrne. Ti primeri vključujejo:

Kako ugotoviti katastrsko številko zemljišča

Če si želite ogledati katastrsko vrednost zemljišča na lokaciji Rosreestr, morate poznati svojo katastrsko številko, saj ne morete najti vaše spletne strani na naslovu lokacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty