czwartek, 26 kwietnia 2018

Sobna dekoracija GOST

  Sobna dekoracija GOST

Laboratorij za testiranje kakovosti olja

Stene glavnih industrijskih prostorov, laboratorijev, skladišč, kopalnic, tušev, shrambe in opreme za čiščenje pralnic - so obrnjene s keramičnimi ploščicami, tehnične prostore - pobarvane z vodno barvo, PF emajl za notranje delo; Prostori pisarn, garderobe, koridorja - pobarvani z vodno barvo. Tla vseh proizvodnih in skladiščnih objektov so samo-nivelirna, kemično odporna (serija 2.444-5.93). V kopalnici, kopalnici, prhanju, shrambi in napravi za čiščenje pralnic - za tla s hidroizolacijo. Stropi - slikanje z vodno emulzijo, sistemi vzmetenja Armstrong.
  Sobna dekoracija GOST

3. FUNKCIONALNA SLIKARSTVO

3.1. Opozorilne in opozorilne barve gradbenih konstrukcij, ki pomenijo nevarnost nesreč in nesreč, nevarnih elementov proizvodne opreme in transporta intrashopov, naprav in opreme za gašenje in gašenje ter varnostnih barv, kot tudi barvne rešitve varnostnih znakov, je treba izvajati v skladu z zahtevami GOST 15548-70 "Barve signalne in varnostne znake za industrijska podjetja. "
  Sobna dekoracija GOST

Restavracija restavracij v Nižnem Novgorodu

Vsako leto v Nižnem Novgorodu se pojavljajo vedno bolj podobne ustanove, lastniki katerih veliko pozornost namenjajo zasnovi nepozabnih, posameznih notranjosti.
  Sobna dekoracija GOST

Talne ploščice

Keramična ploščica GOST 6787 2001 bo idealna za talne obloge. Na voljo je v dveh izvedbah - z zastekljeno in nepregledano površino.
  Sobna dekoracija GOST

Dokončanje nestanovanjskih prostorov (komercialna dekoracija)

Obvezna zahteva za dekoracijo pisarn, industrijskih, poslovnih prostorov, gostinskih obratov in poslovnih prostorov je učinkovito načrtovanje inženirskih sistemov in komunikacij. Za osebo, ki večino svojega življenja preživi pri delu, je pomembno, da mikroklimo, vzdušje in udobje na delovnem mestu ustrezajo njegovim potrebam.
  Sobna dekoracija GOST

Specifikacije in certifikat

Material, odporen na vlago, se je izkazal v nestalni mikroklimi. Hidrofobne lastnosti materiala omogočajo, da se ga uporablja v prostoru z visoko vlažnostjo, ki se ga ne boji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty