wtorek, 24 kwietnia 2018

Obloga klinker stene

  Obloga klinker stene

Klinkerjeva fasada - časovno preizkušena tehnologija

Gradivo, imenovano "klinker", se je pojavilo na zahodu Nizozemske, na Nizozemskem, pred več kot dvema stoletjema. Pojav tega načina zaključka je posledica pomanjkanja surovin iz kamna in kamna v teh regijah.

Tehnologija obloge fasade klinker ploščice

Klinker povečuje obstojnost fasad stavb zaradi svoje visoke odpornosti proti abraziji, jih lahko zaključimo z javnimi površinami, raznolikost tekstur in barv pa vam omogoča, da predstavite obstoječe zgradbe.
  Obloga klinker stene

Priprava površine za namestitev klinkerja

Pripravljalna faza v veliki meri določa obstojnost obloge, zato jo je treba prevzeti s polno odgovornostjo. Klinker ploščico lahko nanesemo neposredno na steno, po želji pa jo lahko predhodno segrejemo, npr. Z ekspandirano polistirno peno.

Namestitev na lepilo klinkerja in keramike

Najpogostejša tehnologija je obrnjena proti fasadi z granitnim lepilom. Lepilo za ploščice iz klinkerja in lončarski pribor iz porcelana je v osnovi enako. Glavni pogoj - mora prenesti težo ploščice.
  Obloga klinker stene

Dvoletna garancija za delo

Zagotavljamo ogrevanje in namestitev, poleg garancij proizvajalcev sprednjih materialov. V primeru poroke ga bomo brezplačno odpravili 45 dni.
  Obloga klinker stene

Opeka ploščice za bazen

V primestnih stanovanjskih zgradbah se zaradi svoje posebne lastnosti zelo pogosto uporabljajo klinker ploščice. Ta material lahko okrasimo s terasami, balkoni, odprtimi površinami, patiami, vrtnimi potmi, rastlinjaki in seveda z bazeni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty